Opstellingen

Voelen, ervaren, ontvouwen

“Als alles er mag zijn, gewoon zoals het is, komt het systeem tot rust. “

 

Hoe is het met jouw innerlijke familie?

Wat mag er nog niet zijn? Een korte uitleg…

Voor wie écht inzicht wil krijgen in wat weerhoudt om thuis te komen in jezelf!

Stop met erover praten! Er wordt in therapieland veel gepraat. Soms zoveel, dat er geen ruimte is om te voelen.

Het werken met opstellingen is bijzonder krachtig, omdat we VOELEN en ERVAREN. Dit ontvouwt zich als een tableau vivant, een levend schilderij. Zo komen verborgen gevoelens, emoties en verhalen naar boven. Je krijgt niet alleen inzicht, maar ook daadwerkelijk een verschuiving in jou.

Opstellingen is groot opruimwerk en zorgt voor een energetische shift. Daarnaast leer je door het doen van opstellingen ook:

♡ Contact maken met je gevoel
♡ Weer vertrouwen op jouw intuïtie
♡ Dat we allemaal verbonden zijn
♡ Dat het leven wonderlijk is.

Individueel

Met een individuele opstelling stellen we mensen op door gebruik te maken van vloerankers op papier. Jij voelt intuïtief aan, welke plek ieder heeft in de ruimte. Ja, echt! Samen reizen we en doorvoelen we wat nodig is, wat aansluit op de door jou ingebrachte vraag. Als het belangrijk is, zet ik mijzelf in als instrument. Dat geeft vaak een waardevolle toevoeging om patronen naar boven te halen.

Workshops

Ik organiseer ook workshops opstellingen. We kunnen namelijk ook op de plek staan van iemand anders, en voelen en ervaren. Zo zijn we representant, in dienst van degene die de vraag inbrengt. Het is wonderlijk om dan te ervaren hoe we kunnen afstemmen op een wetend veld en zo allemaal met elkaar verbonden zijn. De workshops hebben thema’s als ZelfLiefde, Innerlijk Kind, Zielsverlangen. Ook organiseer ik workshops Werk maken van je Werk.  Zodat ook in ons werk de Liefde weer mag gaan stromen.

Individuele Opstelling

€ 90 sessie van anderhalf uur

Traject 5 sessies

€ 400,00