€360
22-01-2021

22 januari: ZelfLiefde! – start training LiefdeWerk

Voel weer wat klopt voor jou! Kom samen met anderen groeien in zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfwaardering, ZelfLiefde! Dat is niet egoïstisch, het geeft juist een stevige basis om het leven vol te ervaren en je echt verbonden te voelen! 4 trainingsdagen in flow, thuiskomen bij jezelf, met meditatie, coaching en opstellingen in Liefde. LiefdeWerk pur sang!

€50
10-02-2021

10 februari: start Healing Circle (4x)

Als het hoofd en hart samenkomt, dus coherent is, maak je meer contact met je intuïtie en zet je je zintuigen op scherp. Als je los komt van jezelf en je eigen problemen en voor de ander bezig bent, kan er voor jou heling ontstaan. Dus step out of your way and into your heart!
€25
28-02-2021

WORDT VERZET: Tijn Touber & Binkie Touber in de Muze

Tijn en Binkie nemen je in twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs en de uitdagingen van de huidige tijd. Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen om in tune te komen met de tijdgeest.

Gratis
01-05-2021

Speciaal evenement!

Wordt verzet: Festival van de Liefde

Hoe fijn zal het zijn om straks weer samen te komen in een sfeer van authenticiteit en inspiratie. Elkaar herinneren aan De Liefde met workshops, lezingen, muziek, dans. Het komt! Echt! Hou je de agenda in de gaten?!