Angela

LiefdeWerk
Vanuit een diep verlangen naar een wereld met meer verbinding en authenticiteit, ben ik in 2014 gestart met mijn praktijk LiefdeWerk. Opgeleid als levenscoach (Sonnevelt), opsteller (Hylke Bonnema) en yogadocente (Deva Deva) ben ik hierin graag van betekenis voor anderen.

Bewust Bollenstreek
In 2017 heb ik Bewust Bollenstreek opgericht, een netwerk met inmiddels 175 professionals met als missie het bevorderen van bewustzijn in de Bollenstreek. Ik heb daarbij collega’s ontmoet die verwant voelen. Een louterende ervaring, want ik voelde mij in het gezin waar ik uit kom ‘anders’.

Helder
Ik werk met mijn LiefdeWerk eenvoudig, helder, voelend en ervarend. De enige ‘missie’ is een zin, die al lang met me meegaat: “Als alles er mag zijn, gewoon zoals het is, dan stroomt de liefde.” Ik ben heldervoelend. Het bijzondere werken met opstellingen voelt voor mij als mijn tweede natuur.

Vrij
Ik leef het leven vol en op authentieke wijze. Ik coach, schrijf, train, interview, organiseer, verbind en inspireer. Rode draad: liefde, authenticiteit, spiritualiteit. Ik voel me vrij om te doen wat kloppend voelt op mijn pad. Het doel is áltijd: mens-zijn.

Portret bloemen

Kernwoorden:

authentiek, verbindend, heldervoelend, zorgvuldig en rustig.  

Moeder
Ik ben moeder van twee prachtige jongvolwassen dochters, Femke en Annabel, die ik lange tijd alleen heb opgevoed. Met diep respect voor elkaars verschillen stroomt de liefde tussen ons, drie vrouwen, onvoorwaardelijk en vrij. Minoes, onze lieve poes, mag in het rijtje niet ontbreken.

Ontspullen
Ik vond mijn eigen huis in Lisse te groot, verkocht het en daarbij ook bijna al onze spullen. Samen met mijn jongste dochter Annabel heb ik een half jaar gewoond en gereisd in een busje, waarna we eind december 2019 zijn geland in een klein huisje in Noordwijk-Binnen. Letterlijk drie deuren verderop, op het mooie Lindenplein, het hart van Noordwijk-Binnen, huur ik nu een prachtige ruimte en creeër er spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde. Een plek voor mijn werken met Opstellingen en voor de bijzondere evenementen die ik graag organiseer. Het borrelt en bruist!

Noordwijk
Ik vind het heerlijk wonen in Noordwijk en voel me er thuis! Ik wandel veel in de duinen, langs zee of in de historische straatjes rondom ons huisje. Een verlangen naar andersoortig gedeeld wonen sluimert. Het leven geeft me vast antwoord. Ik laat me verwonderen…

Dit was over mij.

Leuk om jou te ontmoeten!

1x per maand ontvang je de agenda van LiefdeWerk en inspiratie in de Liefde.