Angela

LiefdeWerk
Vanuit een diep verlangen naar een echte hartgedragen samenleving, met meer verbinding en authenticiteit, ben ik in 2014 gestart met mijn praktijk LiefdeWerk. Opgeleid als levenscoach (Sonnevelt), opsteller (Hylke Bonnema) en yogadocente (Deva Deva) ben ik hierin graag van betekenis voor anderen.

Bewust Bollenstreek
In 2017 heb ik  Bewust Bollenstreek opgericht, een netwerk met inmiddels 175 aangesloten professionals met een holistische visie. Van daaruit organiseer ik samen met collega’s grotere evenementen, zoals filmavonden, lezingen, markten en festivals. Allemaal liefdewerk.

Helder
Ik werk met mijn LiefdeWerk eenvoudig, helder, voelend en ervarend. De enige ‘missie’ is een zin, die al lang met me meegaat: “Als alles er mag zijn, gewoon zoals het is, dan stroomt de liefde.” Ik ben heldervoelend. Het bijzondere, afstemmende werken met opstellingen voelt voor mij als tweede natuur.

Vrij
Ik leef het leven vol en op authentieke wijze. Ik coach, schrijf, train, interview, organiseer, verbind en inspireer. Rode draad: liefde, authenticiteit, spiritualiteit. Ik voel me vrij om te doen wat kloppend voelt op mijn pad. Het doel is áltijd: mens-zijn.

Angela portret bundeltje

Kernwoorden:

authentiek, verbindend, heldervoelend, zorgvuldig en rustig.  

Moeder
Ik ben moeder van twee prachtige jongvolwassen dochters, Femke en Annabel, die ik lange tijd alleen heb opgevoed. Met diep respect voor elkaars verschillen stroomt de liefde tussen ons, drie vrouwen, onvoorwaardelijk en vrij.

Onthechten
Ik ontdeed mij van mijn eigen huis in Lisse en liet alles achter, spullen, familie en relatie. Om vanuit die leegte af te stemmen wat wordt gewild. Samen met mijn jongste dochter Annabel heb ik een half jaar gereisd in een busje, met bijzondere ervaringen in Zuid-Frankrijk, waarna we eind 2019 zijn geland in Noordwijk-Binnen. Letterlijk drie deuren verderop, op het mooie Lindenplein, mocht ik zomaar werken. Ik creëerde er spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde. Sinds mei 2023 heb ik mijn eigen roze spiritueel café LiefdeWerk, midden in de winkelstraat van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a. Prachtplek om ons de Liefde te herinneren.

Noordwijk
Inmiddels ‘woont moessie nu ook op haarzelf’, zoals mijn dochters zeggen. En ik vind dat heerlijk! Ik voel me zo thuis in Noordwijk-Binnen. Wat een mooie plek om te wandelen in de duinen en langs zee, en de geschiedenis onder mijn voeten te voelen. Ik heb een veelbewogen leven achter de rug. Wat nog in het verschiet ligt? Het leven zal me antwoord geven. Ik laat me verwonderen.

Dit was over mij.

Leuk om jou te ontmoeten!

1x per maand ontvang je de agenda van LiefdeWerk en inspiratie in de Liefde.