Training LiefdeWerk

Samen groeien in ZelfLiefde – SamenLiefde – Universele Liefde

Wil jij graag groeien in Liefde, verruimen in bewustzijn, samen met anderen? Gericht op het zielsverlangen, jouw pad, praktisch aan de slag met Coaching in Liefde, meditatie, Opstellingen in Liefde? Doe mee met de training van LiefdeWerk!

Kom 4 vrijdagen samen. Kies de module die bij je past.
We starten de dag met ‘aankomen’, voelen wat er op dat moment leeft in jou én het uitspreken van een intentie voor de dag. Daarna gaan we samen aan het werk met coaching en opstellingen in liefde. Vooral praktisch, veel voelen & ervaren. Aan het eind van de dag blikken we terug op onze intentie. Je leert oefeningen, methodieken, waardoor je juist ook tussen de trainingsdagen én erna verruimt in bewustzijn, steeds meer thuiskomt.

Jouw bijdrage: € 360 per module. Dit is voor vier trainingsdagen van 10-16u, inclusief een gratis vrijblijvende kennismaking van een half uur. We werken in een sfeervolle ruimte in Noordwijk. We eten samen. Neem je eigen lunchpakketje mee. Ik zorg voor een lekkere soep. Kijk op de agenda voor de data of vraag de nieuwsbrief van LiefdeWerk aan, zodat je op de hoogte bent, wanneer een module start.

LiefdeWerk pur sang!

Burn out.jpg

ZelfLiefde, module 1

Terug naar een stevige basis!

Wil jij?

Groeien in Zelfvertrouwen, Zelfacceptatie en Zelfwaardering?

Krijg inzicht in de strategieën die je hebt ontwikkeld als kind en leer nu anders omgaan met je gevoelens en emoties.

Word je eigen beste vriend/vriendin, die jou troost, liefheeft, stimuleert in plaats van kleineert en bekritiseert.

ZelfLiefde geeft een stevige basis om gezonde verbindingen aan te gaan in je werk en in je relaties.

 

Voorbij pleasen en ploeteren.

Hallo Jij!

samen hand in hand

SamenLiefde, module 2

Vanuit vrijheid verbinden

Wil jij?

In verbinding kunnen blijven met jezelf, ook in relatie met anderen?

We wonen tenslotte niet op een eiland. De wereld is zo ingericht dat we het met elkaar mogen doen! Wanneer ga je uit verbinding? Wat heb je nodig om erbij te blijven?
We werken met compassie, met hartenergie, voor jezelf en voor anderen. Je leert met verbindende communicatie je verlangens en behoeftes te uiten en ruimte te maken voor de ander. Je leert erbij te blijven, ook als verwachtingen anders zijn, de ander iets anders wil dan jij.

Respect en ruimte.

Voor jou én de ander!

20190616_203533

Universele Liefde, module 3

Intuïtiever leven! 

Wil jij?

Voelen dat je deel uitmaakt van een groter geheel? Intuïtiever leven, helder waarnemen en daar naar handelen of niet handelen?

Alles is energie. We zijn onderdeel van een groter bewustzijnsveld. Vanuit ons hart ervaren we de schepping. We stellen ons open voor de geest, voor goddelijke inspiratie. We verruimen in bewustzijn, bewegen van hooggevoelig naar heldervoelend. Je leert handelen vanuit een innerlijk weten, het hogere zelf, afgestemd op de goddelijke bron.

Scheppend spiritueel wezen.

Je bent!