Evenementen in

Herberg De Liefde

Spirituele ontmoetingsplaats, bijzondere evenementen

Interesse in spiritualiteit? Vind je het fijn om te verbinden met anderen? Voel je welkom in Herberg De Liefde. Op het mooiste plekje van Noordwijk-Binnen, op het Lindenplein, is een échte spirituele ontmoetingsplaats ontstaan. Daar organiseer ik, ook samen met andere collega’s, bijzondere evenementen om mensen met zichzelf & met elkaar te verbinden.

Hier kun je terecht voor:

  • GroeiGroepen
  • Cursus in Wonderen groep
  • Jaargroep Opstellingen
  • Spiritueel SchrijfCafé
  • Bijzondere evenementen

Kijk op de agenda. Of meld je aan voor onze LiefdesBrief!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

Bijzondere Evenementen op locatie

Voor inspiratie in spiritualiteit

 

Ik organiseer in de Bollenstreek spirituele proeverijen, filmavonden in de Muze en Floralis, markten op fijne locaties. Om mensen te inspireren bewuster te leven én daarin anderen te ontmoeten. Dat doe ik vanuit LiefdeWerk en/of vanuit Bewust Bollenstreek, het netwerk met +175 aangesloten collega’s.

Hou hiervoor de agenda in de gaten of vraag de LiefdesBrief aan, zodat je op de hoogte bent en tijdig kunt reserveren.

Delen

Samen hebben we Alles, als we durven Delen!

Voedseldeelkastje

Samen hebben we alles. Zullen we delen? Dat is de basis van waaruit het idee voor het voedseldeelkastje in Herberg De Liefde is ontstaan. We kopen allemaal weleens iets wat we toch niet lekker vinden, of waarvan we teveel hebben ingekocht. Zonde om spullen weg te gooien, toch? We kunnen ruilen! Dat is niet alleen goed voor het milieu, het maakt ons ook bewuster van ons koopgedrag en ruilen is ook gewoon leuk!

Wie niet wil ruilen, maar wel voedingsproducten of verzorgingsproducten wil doneren, is van harte welkom om deze in het kastje te zetten. Het voedseldeelkastje staat in de hal van Herberg De Liefde. Het is dag en nacht toegankelijk. Mensen die het op dit moment niet zo ruim hebben, zijn welkom om eruit te halen wat ze nodig hebben.

Boekenruilkastje

In de Herberg staat ook een boekenruilkastje met mooie boeken op gebied van spiritualiteit en gezondheid. Je bent welkom deze te lezen en weer te laten rouleren. Dat doen we op basis van vertrouwen. Steeds meer mensen vullen onze boekenkast ook aan. Lees en ruil je mee? Wat een rijkdom!

Café De Liefde