Zo 9 juni: Stille zondagochtend + theetje toe

Stilte om te ervaren, stilte om te delen, stilte om thuis te komen. In het Hart. Samen.

Evenement Details
Datum:09-06-2024
Aanvang:10.45u-12.30u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

De sfeer in de middenruimte is zo bijzonder verstillend, dat ik die ruimte graag wil delen. Als we even niet-doen, niet-werken, gewoon-zijn … in stilte … kan er juist zoveel gebeuren. Als we het maar door ons heen laten stromen. Dat kan een helende ervaring zijn.

Een keer per maand is er een stille zondagochtend. Na een korte begroeting met een kopje thee, ben je welkom om op een gemakkelijke stoel plaats te nemen in de cirkel in de middenruimte. Met een verstillend gedicht en, afgestemd, een korte begeleide meditatie, maken we een overbrugging naar de stilte. Zijn. Zakken. Thuiskomen. In het Hart. Ook dat is …  LiefdeWerk.

Na de stilte in de middenruimte, kun je een theetje drinken met wat lekkers erbij en anderen ontmoeten in gesprek in het café. Wil je liever in stilte naar huis? Doe wat goed voelt in het moment. Zo volgt ieder het eigen Hart. Dat klopt, altijd.

Inloop 10.45u
Stilte 11.00-12.00u
Theetje 12.00-12.30u

De deur is om 11u gesloten. Zorg je dat je op tijd komt? Stilte heeft ook begrenzing nodig :).

Voor dit delen van de ruimte en de thee/lekkers, is een vrijwillige bijdrage in de pot … lief.

Een uitnodiging om te ervaren dat je gewoon mag zijn, met alles wat er is.
Kun je deze keer niet, maar voel je je wel aangetrokken? Volgende data:

Zo 12 november, zo 17 december, zo 14 januari, zo 11 februari, zo 10 maart, zo 14 april, zo 19 mei, zo 9 juni.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!