Zo 8 januari: Jouw verlangen! Opstellingen & Stem

49,00

Een dag Intuïtief opstellingenwerk, stembevrijding en stemexpressie. Samen doorvoelen en ervaren. Samen klank geven aan wat is. Samen thuiskomen en onze verlangens léven! Heerlijke dag om het nieuwe jaar mee te starten. Doe je mee? Je stem mag gehoord worden!

Evenement Details
Datum:08-01-2023
Aanvang:13.30-17.00u
Locatie:Van Limburg Stirumstraat 18a, Noordwijk-Binnen

Wat wil jij voor 2023? Welke verlangens heb je?
Welke veranderingen wil jij in je leven?

Spreek en zing het uit!

Frustratie, machteloosheid, negatieve gedachten…
versus
Zin erin hebben, mogelijkheden zien, blij zijn…

Vandaag is er ruimte voor de verdieping… maar zeker ook voor de lichtheid en de vreugde!
Want wat nou, als jij en jouw verlangens er helemaal mogen zijn, als jij jezelf helemaal mag laten horen?!

Wat gaan we doen?

We gaan een middag heerlijk aan de slag met stembevrijding en opstellingenwerk, begeleid door Angela Roelen en Judith van Kampen.

Sleutelwoorden:

intuïtief opstellingenwerk,
stembevrijding en stemexpressie
angst & liefde,
donker & licht,
verlangen!
en…
DURVEN!

Praktische informatie:

Kom je meedoen met deze fijne, verdiepende en gezellige workshop, op zondag 8 januari?

  • Tijd: van 13.30 tot 17 uur
  • Kosten: € 49
  • Lunch: zelf meenemen
  • Koffie en thee en lekkers: aanwezig!
  • Waar? In de prakijk-aan-huis in Angela dr gezellige huisje, Van Limburg Stirumstraat 18a, Noordwijk-Binnen. Kattenallergie? Mijn lieve 2 katerjongens lopen er rond (nou ja, meestal slapen ze).
  • Door: Angela en Judith
  • Je kunt je hier aanmelden. Na betaling is je deelname definitief.

 

Judith over Angela:

Lief, zacht en rustig. En ook een beetje raar, geheimzinnig en spannend. Zo zou ik Angela misschien wel omschreven hebben toen ik haar een paar jaar geleden leerde kennen. In de loop van de tijd heb ik ook wat cursussen en avonden bij Angela gedaan en ik heb haar leren kennen als open en echt, enthousiast en inspirerend. Angela is authentiek en werkt vanuit haar Hart, met een hoofdletter H. Ze is in 2014 gestart met haar praktijk LiefdeWerk. In de jaargroepen, dagen en evenementen die ze organiseert, staan steeds verbinding, authenticiteit en ‘samen’ centraal. Geweldig om haar de laatste maanden steeds beter te leren kennen! We delen onze passie voor muziek en opstellingenwerk. We gaan allebei voor open en echt, kwetsbaar en authentiek. Serieuze momenten en heerlijk lachen en gek doen wisselen elkaar af. Ik verheug me op onze verdere samenwerking!

Je kunt meer over Angela lezen op: www.liefdewerker.nl   

 

Angela over Judith:

Haha, wat grappig om te lezen wat Judith over mij schrijft. Ik weet niet of ik mezelf spannend zou noemen? Misschien omdat mijn leven altijd in beweging is, het is nooit saai! En nu dus ook niet. Samen met Judith ga ik op avontuur in het combineren van opstellingen met stembevrijding. Eerlijk, rechtvaardig, what you see is what you get. Dat is hoe Judith bij mij binnenkomt. Én ik voel bij haar een  verlangen om nog meer te openen, waarin zij lef toont! Ik hou ervan 🙂

We hebben een gedeeld verlangen om mensen samen te brengen, met onze stemmen.  Verwacht niet een prachtig lied, dat je deze dag moet zingen. Verwacht wél dat je zult merken dat je klank kunt geven aan wat je voelt, wat je verlangt, wat je nodig hebt. En juist het geven van klank brengt een zachte beweging in een opstelling. Het verruimt én geeft vertrouwen om onze stem te laten horen. Ook als die op momenten anders is, dan we zouden willen. Ook als die anders is dan anderen.

In het hier en nu, als alles er mag zijn, zoals het is, met geluid en al, klopt alles precies.

Ik kijk uit naar de samenwerking met Judith en onze 1e Opstellingen met Stem!
Wil je meer lezen over haar en haar praktijk Hart, Licht en Leven? Kijk dan op haar website!

 

ZONDAG 15 JANUARI start ik de 3e JAARGROEP OPSTELLINGEN! 
10x, een hele dag van 10-17u, samen met anderen innerlijk reizen, om ons hart weer op te duiken en moed vatten het he-le-maal te léven! Doe je mee?

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde gebeuren er … wonderen! En die zie ik gebeuren in de jaargroepen. Zo fijn als mensen thuiskomen. Interesse en wil je even kennismaken? App me voor een theetje … 0622329846.