Zo 30 okt: Opstellingendag Innerlijk Kind in Lisse. Jezelf écht ontmoeten!

99,00

Een dag om te snoeien wat oud is, te groeien wat nieuw is. Een dag om vrij te geven wat niet meer dient en je hart weer te vinden. Een dag om beste vrienden te worden met jezelf. Een dag om thuis te komen. LiefdeWerk. Ik gun het je van harte.

Evenement Details
Datum:30-10-2022
Aanvang:10.00-17.00u
Locatie:Mala Yoga, Kanaalstraat 21, 2161 JA Lisse

Ieder kind wil gezien en gehoord worden. Wat ben jij gaan doen als kind om te overleven? Maakte je je onzichtbaar, ging je rebelleren, ging je aanpassen, bemiddelen tussen je vader en moeder, of …

Daarmee verstop je als kind je gevoel en ga je als volwassene vanuit je overlevingsmechanisme ook verbinden met anderen, keuzes maken in werk. En dat … voelt op een gegeven moment niet meer kloppend. Vanuit de gedachte ‘ik ben niet goed genoeg’, kun je allerlei dingen waar je eigenlijk echt blij van zou worden, laten liggen. Want tja … je bent niet goed genoeg.

Wil je vrijer, blijer, écht authentiek leven? Meer rust en ruimte ervaren? Echt verbinding voelen met jezelf én met anderen? Voelen dat je leven klopt?

Na een Opstellingendag van LiefdeWerk kom je zoveel dichter bij je essentie! Het intuïtieve werken met Opstellingen zelf leert je weer vertrouwen op je intuïtie. Je wéét! Dat kun je vóór je laten werken in je leven. Daarnaast voel je werkelijk hoe verbonden we met elkaar zijn, als je met Opstellingen in een groep werkt.

Alles is energie. Alles kan gevoeld worden en ervaren. En dat heeft ons iets te vertellen. Als alles open is, doorvoeld wordt, blijft er niks ‘hangen’. Een emotie heeft max 90 seconden nodig om ervaren te worden én het lichaam weer te verlaten. Het zijn de verhalen die we ervan maken met ons hoofd (gedachten, oordelen, overtuigingen), die ervoor zorgen dat het gevoel (de energie) wordt vastgezet. Soms jarenlang!

We starten een Opstelling met een ingebrachte vraag. Iedere vraag wordt beantwoord. Deelnemers zijn gelijkwaardig. Er is geen verschil tussen vraaginbrenger en representant. Alles kan worden opgesteld. Alles. De ingang kan zijn een fysieke klacht, een hardnekkige gedachte, een oud patroon, een familielid, je werk, je innerlijk kind, een te maken keuze, je verlangen… Uiteindelijk draait het om 1 ding. Om jou. Je leert anders kijken naar jezelf én anders omgaan met jezelf.

Met deze Opstellingendag van LiefdeWerk:

  • staan we stil bij hoe het nu is
  • doorvoelen we wat nodig is
  • geven we vrij wat niet meer dient
  • gaan we voorbij drama
  • landen we weer in ons Hart.

Verwacht een dag in teken van openheid, eerlijkheid en verbinding. Een dag die transformeert. Je werkelijk herinnert aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk.

Ik ben een ervaren Opsteller (bijna 10 jaar) en begeleid intuïtief. Ik ben zelf wars van de opgelegde regels en zinnetjes die uitgesproken moeten worden, zoals klassieke opstellers dat doen. Bij LiefdeWerk krijgen mensen de RUIMTE om hun EIGEN INTUÏTIE weer te ONTDEKKEN én te VERTROUWEN. Iedere keer als ik dat zie gebeuren bij de mannen en vrouwen die meedoen, ontroert me dat. Zo groeien we naar een hartgedragen samenleving. Ieder op eigen manier, met eigen talent, allemaal liefdewerk.

 

Praktisch

Deze maand ontmoeten we elkaar op een heerlijke lokatie: Mala Yoga, een prachtige én intieme yogaschool in het hart van Lisse, dat voelt als een huiskamer. Dat is nog eens thuiskomen! Met dank aan Hester en Chantal.

Locatie: Mala Yoga, Kanaalstraat 21, 2161 JA Lisse
Bijdrage: € 99 incl btw. Reserveren kun je hier, na betaling is je deelname definitief.
Vragen? Stel ze! Bel/app 06 22329846 of mail angela@liefdewerker.nl
Kleding: zorg dat je comfortabele kleding draagt, energetisch werk = lichaamswerk 🙂
Meenemen: eigen lunchpakketje, warme sokken.

 

Andere data

In seizoen 2022/2023 is er iedere maand een Opstellingendag op zondag.

18 september, 30 oktober, 27 november, 18 december, 29 januari, 19 februari, 26 maart, 23 april, 21 mei, 25 juni.

Er zijn op andere dagen en tijden ook losse Workshops Opstellingen.
Daarnaast is er een Jaartraining Opstellingen.

 

Jaartraining Opstellingen LiefdeWerk

Het is heel bijzonder om een jaar lang, 10x, een hele vrijdag, Opstellingen met dezelfde groep te ervaren. Daartoe is er ook een Jaartraining. Je maakt een diepe innerlijke reis, met maar één doel: je hart opduiken en de moed vatten dat te léven. Doordat je elkaar kent en groeit in bereidheid om álles aan te kijken en te doorvoelen, worden de Opstellingen dieper. Jaargroepen starten in september en in januari. Kijk op de agenda van LiefdeWerk voor de eerstvolgende jaargroep.