Zo mi 22 okt: Wat heeft jouw ziekte je te vertellen? Luister met Opstellingen!

55,00

Ben je ziek? Lichamelijke klachten, chronische ziekte, psychisch lijden of …? Het heeft je iets te vertellen! Met deze workshop geven we het aandacht, gaan we luisteren, voelen en ervaren. Dat geeft inzicht én heling.

Evenement Details
Datum:22-10-2023
Aanvang:13.30-16.30u
Locatie:Noordwijk

Of je nu lichamelijke of psychische klachten hebt … De pijn, het ongemak, wil je iets vertellen. Vaak hebben we als kind geleerd om het te negeren, te verharden, nog beter ons best te doen, nog harder te werken, ons af te sluiten … Wat heb jij daarin geleerd? Wat als we in plaats van weggaan van de pijn, er naartoe bewegen … naar het ongemak, naar datgene wat jou iets te zéggen heeft! Het lichaam praat met je. Durf je te luisteren naar haar boodschap?

We stellen op, we luisteren, bevragen, VOELEN! Dat geeft niet alleen helder inzicht, maar er verschuift ook iets van binnen. Als de pijn (eindelijk) wordt gezien, er ruimte aan wordt gegeven, ontspant het. En dat is nou net wat het lichaam, de geest, nodig heeft. En dat werkt verzachtend en helend.

Alles is energie. Alles kan gevoeld worden en ervaren. En dat heeft ons iets te vertellen. Als alles open is, doorvoeld wordt, blijft er niks ‘hangen’. Een emotie heeft max 90 seconden nodig om ervaren te worden én het lichaam weer te verlaten. Het zijn de verhalen die we ervan maken met ons hoofd (gedachten, oordelen, overtuigingen), die ervoor zorgen dat het gevoel (de energie) wordt vastgezet. Soms jarenlang!

We starten een Opstelling met een ingebrachte vraag. Iedere vraag wordt beantwoord. Deelnemers zijn gelijkwaardig. Er is geen verschil tussen vraaginbrenger en representant.

Met deze workshop bij LiefdeWerk:

  • staan we stil bij hoe het nu is
  • doorvoelen we wat eronder ligt
  • krijgen we inzicht in wat nodig is
  • geven we vrij wat niet meer dient
  • herstelt het vertrouwen
  • landen we weer in ons Hart.

Dat is … LiefdeWerk. En, je hoeft het niet alleen te doen!

Om dit energetisch werken met opstellingen in een groep te ervaren is heel bijzonder. Je ervaart hoe we verbonden zijn, met elkaar, en met het wetend veld. Je leert weer vertrouwen op je intuïtie, de gave om af te stemmen. En dat hebben we allemaal. Echt allemaal.

 

Praktisch

Aanmelden via deze site
Jouw bijdrage: € 55 incl btw
Liever gepast contant betalen? Meld je dan aan via angela@liefdewerker.nl

Trek gemakkelijke kleren aan, opstellingenwerk is lichaamswerk. Neem warme sokken mee.

Ja, wil je meedoen, maar kan je deze dag niet? Volgende data:

Zondagmiddag 26 november, 7 januari, 24 maart, 26 mei
Kijk op: www.liefdewerker.nl/agenda

 

Liever individueel

Je kunt ook een afspraak maken voor een individuele opstelling om te kijken naar wat jouw ziekte je te vertellen heeft. Mail angela@liefdewerker.nl of app 0622329846, dan geef ik je wat data/tijden als optie door. Voor een individuele opstelling vraag ik € 121 incl btw voor een sessie van anderhalf tot twee uur.

Ik ben een ervaren Opsteller (bijna 10 jaar) en begeleid intuïtief. Ik ben zelf wars van de opgelegde regels en zinnetjes die uitgesproken moeten worden, zoals klassieke opstellers dat doen. Bij LiefdeWerk krijgen mensen de RUIMTE om hun EIGEN INTUÏTIE weer te ONTDEKKEN én te VERTROUWEN. Iedere keer als ik dat zie gebeuren bij de mannen en vrouwen die meedoen, ontroert me dat. Zo groeien we naar een hartgedragen samenleving. Ieder op eigen manier, met eigen talent, allemaal liefdewerk.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!