Zo mi 19 nov: Vrouw in Beeld! Kunstexpo met SchrijfCafé en CreaCafé met de Kunstroute Noordwijk

Laat je inspireren door de expositie ‘Vrouw in beeld’, ontmoet de kunstenaressen én breng ook jezelf (meer) in beeld op deze knusse zondagmiddag in Spiritueel Café LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:19-11-2023
Aanvang:13.00-17.00u
Locatie:Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Je bent tijdens de kunstroute Noordwijk van harte welkom in ons spiritueel café LiefdeWerk waarbij we vrouwen in beeld brengen!

In de middenruimte kun je vrouwen ontmoeten die én met hun kunst het vrouwelijke verbeelden én daarmee zichzelf meer in beeld brengen.

In ons gezellige café word je uitgenodigd om ook jezelf meer in beeld te brengen, jouw binnenwereld naar buiten uit te drukken, op creatieve wijze.

Een knusse zondagmiddag, in teken van Vrouwen in Beeld, in teken van creativiteit. Kom je meescheppen? Leuk om elkaar ook zo te ontmoeten!

Kunstenaressen:

  • Joke Eisenga
  • Georgette van Beelen
  • Kasia van der Wiel
  • Leonie den Ouden
  • Marijke van der Geest
  • Dyonne Mulder Spirit Hippie
  • Erna Kagenaar (gedichten)
  • Angela Roelen (gedichten)

 

CreaCafé

Scheur, knip, plak en geef zo op creatieve wijze uitdrukking aan je eigen Hart!SchrijfCafé
Ik zelf deel kleine boodschapjes van liefde, verpakt in dichtsels. En nodig je uit om middels een creatieve schrijfoefening jouw eigen indrukken in je hart in eigen woorden uit te drukken. Laat je verwonderen hoe jouw innerlijke wijsheid naar buiten komt. Ook zo breng jij jezelf in beeld!

Iedere maand is er een SchrijfCafé en een CreaCafé bij LiefdeWerk!
Kijk op de agenda: www.liefdewerker.nl/agenda

 

Jij in de etalage?
In de etalage van ons café in de Kerkstraat, midden in het winkelcentrum van Noordwijk-Binnen, wisselen we regelmatig van kunst. Ben jij ook een vrouw uit de Bollenstreek, die (meer) met haar kunst naar buiten wil komen? Neem contact op via angela@liefdewerker.nl en, wie weet, kom jij in onze etalage!

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!