22 januari: ZelfLiefde! – start training LiefdeWerk

360,00

Voel weer wat klopt voor jou! Kom samen met anderen groeien in zelfvertrouwen, zelfacceptatie, zelfwaardering, ZelfLiefde! Dat is niet egoïstisch, het geeft juist een stevige basis om het leven vol te ervaren en je echt verbonden te voelen! 4 trainingsdagen in flow, thuiskomen bij jezelf, met meditatie, coaching en opstellingen in Liefde. LiefdeWerk pur sang!

Evenement Details
Datum:22-01-2021
Aanvang:10.00-16.00u
Locatie:LiefdeWerk, Lindenplein 6, Noordwijk

Start het nieuwe jaar terug naar je hart, Leven in Liefde, met als basis:

ZelfLiefde

 

Wil jij groeien in Zelfvertrouwen, Zelfacceptatie en Zelfwaardering?

  • Krijg inzicht in de overlevingsstrategieën die je hebt ontwikkeld als kind
  • Leer nu anders omgaan met je gevoelens en emoties
  • Voel weer wat klopt voor jou!
  • Word weer je eigen beste vriend/vriendin, die jou troost, liefheeft, stimuleert in plaats van kleineert en bekritiseert

ZelfLiefde geeft een stevige basis om gezonde verbindingen aan te gaan in je werk en in je relaties. Daar is niets egoïstisch aan. Het betekent dat je vanuit volheid het leven kunt leven, anderen werkelijk kunt ontmoeten, onvoorwaardelijk. Voorbij pleasen en ploeteren. Hallo Jij!

Samen

In deze training groeien we samen, leren we samen, inspireren we samen, eten we samen. We maken gebruik van de groepsenergie, dat zorgt voor herkenning en helpvol en steunend kan zijn. En ook… gewoon leuk!

Voelen & ervaren

We starten de dag met ‘aankomen’, voelen wat er op dat moment leeft in jou én het uitspreken van een intentie voor de dag. We richten ons op het verlangen, de energie van het hart en laten ons licht op ons Zijn schijnen. Samen ontspannen, in flow, terug naar de essentie, die liefde is. Met meditatie, mooie oefeningen met het hart, onze ikken ontdekken met coaching en laten ontvouwen wat bedoeld is met opstellingen in liefde.

Het worden vooral praktische trainingsdagen, veel voelen & ervaren. Dat beklijft zoveel beter dan erover praten! Aan het eind van de dag blikken we terug op onze intentie. Je leert oefeningen, methodieken, waardoor je juist ook tussen de trainingsdagen én erna jezelf voelt verruimen in bewustzijn, steeds meer thuiskomend bij en in jezelf.

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is…. Dat is LiefdeWerk.

Praktisch

We komen 4 vrijdagen samen van 10.00-16.00u. Neem je eigen lunchpakketje mee, voor een vega zelfgemaakte soep zorg ik graag :). We zijn in een sfeervolle ruimte in Noordwijk aan het Lindenplein 6. De ruimte is groot genoeg om samen te komen rekening houdend met de corona maatregelen.

Data: 22 en 29 januari, 5 en 12 februari 2021
Bijdrage: € 360 voor 4 dagen, inclusief een individuele kennismaking

Vragen? Weten of dit past bij waar je nu staat in het leven? Neem gerust contact met me op: 06 22329846. Of loop binnen tijdens het wekelijks gratis spreekuur op woensdagen van 9-10u.

Heb je interesse, maar kun je deze data niet? Maak een afspraak voor een individueel traject of hou de agenda in de gaten voor de volgende training ZelfLiefde.