Za ocht 3 febr: Maak een Hartereis! Samen met anderen. Opstellingen, Healing, Reading Zielsportret, Reiki.

Een ochtend speciaal voor jou! Een ochtend om samen met anderen te reizen naar je Hart en moed vatten het te léven! Met individuele sessies reading, healing, reiki en groepssessie opstellingen.  Een ochtend in teken van spiritualiteit. LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:03-02-2024
Aanvang:10.00-13.00u
Locatie:Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Een ochtend LiefdeWerk om te ontspannen, om helemaal te landen in je eigen Hart!

Waar sta jij nu met je Hart, wat houdt je nog tegen om je Hart te vertrouwen en helemaal te leven, hoe het klopt voor jou, én wat heb je daarbij nodig. Een Hartereis! Gun het jezelf om thuis te komen. Met:

In een intieme setting, ga je met een groep van max 10 deze ochtend een reis maken, een reis naar je Hart. We starten de ochtend samen met thee en lekkers én stilstaan met waar ons Hart naar verlangt.

Daarna kun je kiezen of je start met een individuele sessie bij Jacqueline, Maya of Kasia of met een  groepssessie met Opstellingen bij Angela.  Je kunt ook kiezen voor meer rust tussendoor, in ons gezellige café. Laat je verwonderen wat de ontmoeting met anderen je brengt! We sluiten met elkaar af, met een boodschap van het Hart.

Je bent van harte welkom in spiritueel café LiefdeWerk, waar we ook gebruik maken van de stille middenruimte. Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen. Kom je op tijd? Neem je warme sokken mee? We maken er een heerlijke ochtend van.

PS: Liever ‘s middags? Na een middagpauze met het team, organiseren we deze Hartereis ook van 14.00-17.00u. Kijk op de agenda: www.liefdewerker.nl/agenda

 

PRAKTISCH

Aanmelden via deze site of per app 06 22329846
Je kunt achteraf jouw waarde voor deze dag bepalen en jouw bijdrage doen in onze pot.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!