Za 2 dec: InloopCafé en OefenCafé TAROT

Voel je welkom om binnen te lopen voor échte ontmoetingen en bijzondere gesprekken. Een plek om je hart op te halen: LiefdeWerk! En de hele maand december ook OefenCafé Tarot! Voor wie bezig is met de kaarten en het leuk vindt daarmee te oefenen, samen met anderen.

Evenement Details
Datum:02-12-2023
Aanvang:14.00-16.00u
Locatie:Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Voel je welkom om binnen te lopen voor inspiratie, een kopje thee, een goed gesprek. Het is zo fijn om elkaar open en echt te ontmoeten. En, met iedere ontmoeting, ontmoet je ook weer een stukje van jezelf.  Dat is … LiefdeWerk.

En, ben jij ook bezig met de Tarotkaarten? De hele maand december is er iedere zaterdag naast de gewone inloop ook oefencafé Tarot! Vind je het leuk om te oefenen met kaartleggingen? Kom naar ons gezellig café! Ontmoet anderen die, net als jij, bezig zijn met de Tarot. En oefen met elkaar. Je geeft een legging, ontvangt een legging. En daarmee is er een mooie uitwisseling van inzichten en ontstaan altijd de mooiste verbindingen.

Vrijwillige bijdrage in de pot voor thee en lekkers = lief.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Kijk op de agenda voor: Filosofisch Café, EetCafé, SchrijfCafé, spirituele evenementen en natuurlijk de workshops Opstellingen, cursussen Tarot en de jaargroep Opstellingen.

Wil je op de hoogte blijven van de agenda? Vraag dan hier de LiefdesBrief aan.