Za 16 april: Gezond & Gelukkig markt Bewust Bollenstreek

Samen met collega’s van Bewust Bollenstreek, organiseer ik een hele leuke markt in de gezellige kassen van Indoorvolkstuin / Gezonder Groen in Rijnsburg. Een heerlijke dag voor ontmoeting, ontspanning én inspiratie! Ik ben er zelf met Tarotkaarten. Gratis entree! Heel leuk je ook daar te ontmoeten.

Samen met collega’s van Bewust Bollenstreek, organiseer ik een hele leuke markt in de gezellige kassen van Indoorvolkstuin / Gezonder Groen in Rijnsburg! Kom je ook? Gratis entree!

Je kunt op het gras een qigong les volgen bij Angelique, of meedoen met yoga met Esther. Gezondheidsvragen stellen aan een mesoloog, homeopaat, orthomoleculair therapeut of natuurgeneeskundige. Inspiratie ontvangen met een speeddate met een van de coaches. Er is ook ruimte voor spiritualiteit met een healing van Jacqueline, Access Bars van Maya of een reading van Carla. En ik ben er zelf met Tarotkaarten. En, voor wie wil, kan ik je kennis laten maken met Opstellingen.

Het is ook gewoon een hele fijne dag om anderen te ontmoeten, die, net als jij, ook bezig zijn met bewuster leven.

Nissa Café, de béste plek voor Vegan Food, komt speciaal voor ons een lunch verzorgen en neemt ook lekkers mee voor bij de verse koffie/thee van Gerardo. Oh ja, en Hans komt muziek maken.

Een heerlijke dag voor ontmoeting, ontspanning én inspiratie!

Gratis entree! Heel leuk je ook daar te ontmoeten.

Kijk voor het complete programma op www.bewustbollenstreek.nl/agenda