Za ocht 14 okt: CreaCafé ‘Verbeeld je binnenwereld’ met Georgette van Beelen

30,00

Heb je de mooie knipcollage van Georgette al in de etalage zien hangen? Wat een kleine kunstwerkjes. Dit creacafé maak jij onder haar begeleiding jouw eigen kunstwerk! En ja, dat kan iedereen! Doe je mee? We verheugen ons op een creatieve ochtend bij LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:14-10-2023
Aanvang:10-12.00u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Alles bij LiefdeWerk staat in teken van het verkennen van onze binnenwereld, ons hart herinneren en dat ook naar buiten brengen!

Hoe mooi dat we met dit creacafé samen met Georgette van Beelen precies dát gaan verbeelden: onze binnenwereld.

Hoe klopt het voor jou? Welke elementen zijn belangrijk? Welke kleuren, vormen. We gaan heerlijk samen aan de slag, knippen, plakken om met een écht kunstwerk naar huis te gaan. Met de verbeelding van jouw binnenwereld.

€ 30 incl alle materialen
Aanmelden hier of, als je liever contant wilt betalen, app 06 22329846 (Angela)

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!