Wo av 1 nov: Dromenworkshop met Corrie Drijver!

25,00

Krijg inzicht in wat een droom voor jou betekent! Met gesprek en lichaamswerk, een unieke workshop van Corrie Drijver bij LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:01-11-2023
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Superblij ben ik dat lieve Corrie Drijver (ook bekend van haar bijzondere dansworkshops) nu eindelijk haar ‘droomwerk’ komt brengen! Ik verheug me erop! Laat je verwonderen door gesprek en lichaamswerk wat een droom jou brengt!

We dromen allemaal zo’n 3 a 4 keer per nacht. In de nacht komen we in een andere ‘dimensie’, in een innerlijk dromenland. In onze westerse maatschappij zijn we hier niet echt bewust mee bezig, want ‘dromen zijn toch bedrog?’. Wat als dat niet zo is en jouw droom je iets duidelijk wil maken. Er een verbinding is tussen jouw leven overdag en jouw innerlijk leven in de nacht?

Een droom of nachtmerrie kan ons soms behoorlijk bezighouden. Maar wat betekent de droom en wat is de achterliggende boodschap van de droom?

In de workshop gaan we dat verder verkennen . Dat doen we door terug te gaan naar de droom, deze te herbeleven door middel van gesprek en lichaamswerk. Ik begeleid je bij het bewust worden en het inzicht krijgen op wat de droom jou duidelijk wil maken en hoe je vanuit de droom verbinding kunt maken met wat er overdag in jouw leven speelt.

Leg de komende periode een opschrijfboekje en pen naast je bed zodat je je dromen bij het wakker worden, kunt opschrijven. En neem die droom mee die je raakt of waar jij nieuwsgierig naar bent (het hoeft niet perse een lange droom te zijn).

Ik zie je graag op woensdagavond 1 november tussen 19.30 en 21.30 bij Liefdewerk!

Corrie Drijver

 

Praktisch

Wo 1 nov 19.30-21.30u
€ 25 incl thee en lekkers
Aanmelden via deze site, daarna staat je naam op de lijst
Wil je liever contant betalen? Meld je dan aan via 0622329846 (Angela)

 

Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Kannen thee en lekkers staat klaar.

Wil je iedere maand de agenda ontvangen? Schrijf je dan in voor de LiefdesBrief!

Als 2 of meer mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!