Wo av 7 febr: Healing Circle! Ervaar de helende kracht van de Liefde. Samen!

30,00

Als 2 of meer mensen samenkomen in naam van de Liefde, gebeuren er wonderen! We stemmen af en openen ons voor wat wordt gewild. We laten ons leiden. Zo herinneren we ons Hart. Dat ís healing.

Evenement Details
Datum:07-02-2024
Aanvang:19.30u-21.30u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Als we ons Hart herinneren, onszelf ontmoeten met alles wat er in ons leeft en verlangt, en als we dat samen doen …. bundelen we onze Hartenergie én verbinden we ons met het Heilige Hart, de Liefde die ons allemaal verbindt. Dat ís Kerk! Maar op het woord ‘kerk’ is zoveel geprojecteerd dat we het moeilijk vinden om dit zo te benoemen. In een boeiende reis met mijn jongste dochter van 17, waarbij ik huis en haard achterliet (omdat dat klopte), waar we in een bus belandden in Zuid-Frankrijk, een Maria Magdalena-krachtplaats, die ik op dat moment helemaal nog niet ‘kende’, ontvouwde deze tekst:

LIEVE GOD

Ik bid tot U

Laat mij de liefde zien in de mensen
Laat mij de liefde zien in mijzelf
Laat mij de liefde zien in al wat leeft
Als U er licht op schijnt
Beloof ik dat ik wakker word
En net zolang blijf kijken
Tot alles verdwijnt in liefde
Liefde
Voorbij mij
Voorbij de ander
En in dat alles
Huist God
En zijn huis noem ik kerk
Een kerk van de Liefde
Als U uw licht schijnt
Word ik wakker
En zal ik bouwen
Met handen vol liefde
Aan een metselwerk van geluk
Laten we niet alleen bidden
Maar vooral ook bouwen
Samen
Aan een nieuwe kerk
Een kerk van de Liefde
~ Angela Roelen ~

Het leven is zo wonderlijk. Als we maar durven volgen! Hoe dan? Door steeds weer te kiezen voor het Hart, als we daarop afstemmen wéten we wat klopt. Met een Healing Circle helen we elkaar. Hoe? Door het Hart te herinneren. Dat klinkt misschien spannend of ingewikkeld, maar alles wat nodig is, is een stoeltje om op te zitten en jouw intentie om er te Zijn, voor jezelf én de ander.

We starten de avond ontspannen met een kaart, die we intuïtief duiden, met dat wat wordt ingegeven. Waarop we een cirkel vormen. Samen. Met heel ons Hart. Rondom iemand met pijn in het Hart. De kracht ervan is magisch! Laat je verwonderen! Het zal je openen naar je hart, je vertrouwen in je intuïtie versterken, je verbonden voelen, én het is ook ‘gewoon gezellig’, zoals altijd in Café LiefdeWerk!

Ik heb al eerder Healing Circles georganiseerd, maar op deze plek op een leylijn is de energie zo krachtig, dat we al heel bijzondere ervaringen hebben gehad met healing en opstellingen. Kom vooral voelen en ervaren :).

Jouw bijdrage: € 30
Aanmelden via deze site
Liever ter plekke gepast contant betalen? Meld je dan aan via app 0622329846.

Kun je nu niet? Iedere maand is er een Healing Circle:
4 oktober, 8 nov, 6 dec, 3 jan, 7 febr, 6 mrt, 3 april, 1 mei.

Kijk op: www.liefdewerker.nl/agenda.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!