Wo 20 dec: Dans de Liefde die je bent! Dansworkshop voor vrouwen met Corrie Drijver!

20,00

Je lichaam verkennend, ruimte geven aan wat is, de liefde dansen die we Zijn. Op jezelf én samen. Met prachtige muziek en begeleid door Corrie Drijver!

Evenement Details
Datum:20-12-2023
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Spiritueel Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Liefde is wat we Zíjn. En Liefde wil stromen. Altijd. Hoe mooi om deze beweging te volgen. Werkelijk van binnenuit. Het lichaam verkennend, de dansvloer verkennend, de ander verkennend. Om onszelf uiteindelijk Open en Echt te Ontmoetend.

Hoe fijn dat er nu ook gedanst gaat worden in de knusse middenruimte van ons spiritueel café LiefdeWerk! En Corrie Drijver kan met haar Open Floor zo mooi afgestemd je in beweging uitnodigen, met de door haar uitgekozen wereldmuziek. Ik hou ervan! En ik ben helemaal blij dat ze nu ook een dansworkshop wil geven bij LiefdeWerk. Kom je dansen?

Deze keer alleen voor vrouwen. Fijn voor wie het nog spannend voelt vrij te bewegen, voor wie het nieuw is én voor wie het ‘gewoon’ fijner vindt om zo’n dansworkshop alleen met vrouwen te ervaren.

Max 10, vorige keren was de groep vol. Dus schrijf tijdig in!

Jouw bijdrage € 20 incl thee/lekkers. Aanmelden via www.liefdewerker.nl/agenda.

 

Over Open Floor

Open Floor International is een internationale organisatie die in 2014 is opgericht door een aantal docenten die al decennialang les geven in verschillende vormen van bewust bewegen en dans(meditatie). Op www.openfloor.org kun je meer over hun specifieke achtergrond en ervaring lezen.

Open Floor Movement Practice is een bewegingsvorm die zich richt op het vergroten van lichamelijk bewustzijn door middel van dans. Hierdoor ben je bewuster aanwezig in het moment en kun je beter voelen wat er in je leeft op het gebied van fysieke gevoelens maar ook op het gebied van emoties, gedachten en zingeving.

De start van de dans is open en algemeen, aankomen versus er ook echt zijn, staat centraal.

Vervolgens wordt er een thema besproken als inspiratie voor de dans. Dat thema komt op verschillende manieren en momenten aan bod, in beweging, dans en oefeningen. Soms dans je op jezelf, soms in verbinding met een partner of met de groep.

Op de dansvloer praten we in principe niet. Kijk of je kunt ‘praten’ in lichaamstaal, in beweging, in dans.

Het is prettig om laagjes-kleding te dragen zodat je het niet te warm of te koud krijgt. Je kunt op blote voeten, met (antislip)sokken/sloffen of op flexibele sportschoenen dansen. Kijk wat bij je past en wat prettig zit en beweegt.

Kijk hier voor meer informatie over Corrie Drijver en haar dansworkshops Open Floor!

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. En waar we ons in alles laten leiden door intuïtie, dat wat ons wordt ingegeven. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: Filosofisch Café, EetCafé, SchrijfCafé, spirituele markten en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!