Wo ocht 15 nov: Yin Yoga met Jan Kraaijenoord met muziek/klankschalen

15,00

Hoera! Jan Kraaijenoord komt weer YinYoga lessen geven bij LiefdeWerk! En dat doet hij op heel authentieke wijze en is zó uitnodigend om he-le-maal in je lichaam aan te komen. Landen in je lijf. Ook zo je Hart weer herinneren. Heerlijk! Ik kijk er naar uit. Kom je ook?

Evenement Details
Datum:15-11-2023
Aanvang:9.00-10.30u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Heel dankbaar dat lieve Jan Kraaijenoord zijn bezielde YinYogalessen wil geven in onze fijne middenruimte!

Kom in je lijf zakken, je minutenlang overgeven aan een houding, openen in zachtheid, ontvankelijker worden in het leven, godsbewustzijn herinneren, genieten van ‘samen’, flexibeler worden, ontspannen, én regelmatig laten we aan het eind van de les ook onze stem horen. En dat allemaal met .. YinYoga met Jan én zijn heerlijke muziekkeuze daarbij! Ook als je het nog nooit hebt gedaan, maar wel de roep voelt tot ontspannen … welkom!

Jan lééft de Yin, ik voel zijn bezieling, en heb groot respect voor de authentieke wijze waarop hij les geeft. Ik hou ervan! Dus hoera dat hij met zijn grote hart én passie voor Yin, zijn boodschap van Liefde wil verspreiden bij LiefdeWerk.

Jouw bijdrage: € 15. Aanmelden via deze site.

We hebben beperkt ruimte, dus ja, écht van tevoren aanmelden!

Wil je liever contant betalen? Geef je dan per app op bij Angela: 0622329846

Yogamatje meenemen, kussentje als je dat wilt. Er zijn dekens aanwezig.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!