Kijk in je Hart met een privé Tarotsessie! Op afspraak in mei.

60,00

Wat leeft er in je Hart? Wat heb je nodig om dat ook écht te leven? Wat is de eerste stap die je hierin zou kunnen zetten? Wat gaat dat je opleveren? Boek nu jouw privé tarotsessie voor een kijkje in je Hart! In Noordwijk of online.

 

Evenement Details
Datum:31-05-2022
Aanvang:Op afspraak in mei
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Wat leeft er in je Hart? Wat is jouw waarheid? Wat heb je nodig om dat ook écht te leven? Wat is de eerste stap die je hierin zou kunnen zetten? Wat gaat dat je opleveren? Boek nu jouw privé tarotsessie voor een kijkje in je hart!

We starten de tarotsessie met het verdiepen van de vraag die bij je leeft. Waar loop je tegen aan? Wat zou je anders willen? Wil je het anders, maar weet je niet hoe? Heb je een vraag over je werk, je relatie, je lief, je gezondheid of .. ? Of wil je gewoon checken waar je NU staat in het leven? Kortom .. wat leeft er in je hart?

Werkend met oa het Keltisch Kruis, kijken we waar je vandaan komt, waar je nu staat, waar je naartoe wilt bewegen. Wat is hierin oude pijn en verborgen verlangen? Hoe sta je in relatie met jezelf, met anderen?

Een kijkje in de kaarten, geeft een kijkje in je hart!

Ook online kun je zelf je kaarten trekken en kijken we samen wat deze jou te vertellen hebben.

Je kunt de sessie hier boeken, dan neem ik contact met je op om een dag/tijd af te spreken. Dat kan zowel ‘s avonds als overdag zijn. Locatie: mijn praktijk LiefdeWerk in Herberg De Liefde aan het Lindenplein 6 in Noordwijk. Natuurlijk met een theetje en lekkers erbij.

Kies je voor online, dan beeldbel ik je via whatsapp of fbchat of zoom.

Ik ontmoet je graag met mijn Tarotkaarten voor een intiem hartgesprek.
Wat dat oplevert? Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. JOU!