Wandeling: Leven in Liefde! 2 aan 2

10,00

Al wandelend weer herinneren wie we zijn: Liefde! En de moed hebben dat te leven. Wandel je mee?
Je mag weer terug naar vertrouwen dat je in je hart wéét wat klopt. Tijdens de wandeling ontvang je lichthartige boodschapjes van Liefde, die je spelenderwijs, met je nieuwe wandelmaatje, aan het denken, maar vooral aan het voelen zet.
Evenement Details
Datum:28-12-2020
Aanvang:11.00-13.00u
Locatie:
Al wandelend weer herinneren wie we zijn: Liefde! En de moed hebben dat te leven. Wandel je mee?
Je mag weer terug naar vertrouwen dat je in je hart wéét wat klopt. We mogen ontwaken in een nieuwe tijd, opstaan en nieuwe keuzes maken die kloppen. Leven in Liefde!
Weet dat je niet alleen bent. Velen zijn nu aan het ontwaken en kiezen ervoor om niet langer meer te leven vanuit het hoofd, vanuit angst, vanuit wat anderen zeggen hoe het hoort of moet. Het hart mag gaan regeren!
We ontmoeten elkaar om 11u vóór de praktijk van LiefdeWerk aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. We lopen 2 aan 2, met de nodige afstand. We lopen via het Dompad naar de zee, waar we een coffee-to-go (of ander lekkers) kunnen halen (eigen rekening). Tijdens de wandeling ontvang je lichthartige boodschapjes van Liefde, die je spelenderwijs, met je nieuwe wandelmaatje, aan het denken, maar vooral aan het voelen zet.
Jouw bijdrage: € 10 (excl consumptie)
Slecht weer? Dan prikken we een nieuwe datum. Kun je dan niet? Krijg je je bijdrage terug.