5/6 juni: VOL!! VrouwenWandelWeekend aan Zee

120,00

2daags WandelWeekend voor Vrouwen met overnachting in de Stayokay in Noordwijk. Met max 8p ontdekken we onszelf weer in de natuur. We wandelen in de duinen en langs zee, doen opstellingen van het Verlangen, een hartmeditatie- en yogales. Om spelenderwijs te ontvouwen in ons Zijn. Ga je mee? Laat je verwonderen!

Evenement Details
Datum:05-06-2021
Aanvang:10.00u
Locatie:Stayokay Noordwijk

Dit VrouwenWandelWeekend is VOL geboekt! Wil je graag een keer mee? Deze zomer organiseren we zeker nog een VrouwenWandelWeekend aan Zee. Vraag je onze LiefdesBrief aan met agenda? Dan ben je tijdig op de hoogte en kun je reserveren.

In de natuur, terug naar onze natuur.

Kom mee naar buiten allemaal, dan horen wij de Wielewaal! Wandelschoenen aan, rugzakje mee en met een klein groepje op avontuur in onze prachtige duinen en langs zee! We gaan op reis naar buiten. In de natuur herinneren we ons weer onze natuur.

Twee dagen wandelen we samen,  eten we samen, slapen we op een superlocatie aan de rand van de duinen, de Stayokay in Noordwijk. Een weekend om onbezorgd te Zijn, onbevangen ons te laten verwonderen door wat mag ontstaan. Samen zijn in de natuur, en zo onze eigen natuur, onze essentie weer meer ontdekken. Eenvoud blijkt een van de sleutels tot geluk te zijn, het schept innerlijke vrede. Wat maken we het onszelf soms ingewikkeld in het teveel willen, te hard werken, teveel ons best doen. Dat alles vanuit een gedachte dat we op onszelf niet genoeg zijn.

We wandelen samen terug naar onze essentie. We zijn genoeg. We zijn precies goed. En van daaruit ontmoeten we elkaar. De ingrediënten van onze wandeling? Samenzijn, blijdschap, speelsheid, verbinding, liefde, aandacht, natuur, eenvoud, openheid, spiritualiteit. Met wandelen, yoga, meditatie, opstelling, spelen.

Als alles er mag zijn, gewoon zoals het is, dan stroomt de Liefde.
En … daarin zingen we ieder heerlijk ons eigen lied.
Hoe vreugdevol! Laat je verwonderen!

Programma

Zaterdag 5 juni

10.00u ontvangst met een kopje thee en lekkers bij de Stayokay in Noordwijk.
11.00u onze voeten bewegen ons naar en in de duinen, we landen en laten los
13.00u we genieten onderweg van onze eigen meegebrachte lunch, spreken ons verlangen uit en trekken een kaartje.
14.00u we vervolgen onze weg door de duinen en langs zee

In de duinen, op een rustig plekje voor onszelf, ontstaat een Opstelling van ons Verlangen. Heerlijk om ons verlangen aan te kijken, haar te voelen en ervaren. Ons Licht en de Liefde die we zijn weer te herkennen! Lichtvoetig en luchthartig wandelen we verder.

17.00u terug bij Stayokay, om op te frissen, uit te rusten, genieten van een drankje
18.00u diner
19.00u tijd om te ontspannen, te lezen, te spelen. Alleen of samen. We kunnen buiten op het gezellige terras volleyballen, schaken, tafeltennissen. Voor wie wil zal Angela een begeleide hartmeditatie verzorgen.

Zondag 6 juni

09.00u we starten de dag met een ontspannen yogales, heerlijk buiten
10.00u ontbijt (en we maken alvast ons eigen lunchpakketje klaar)
11.00u we wandelen dit keer de andere kant op in de duinen, om daar de natuur te ontdekken. Wat laat zij ons zien? Wat zien wij hierin weerspiegeld?
13.00u een duinpannetje om te lunchen (meegenomen vd Stayokay)
14.00u we wandelen verder in verwondering, gebruiken onze zintuigen, we dijen, al wandelend, uit in het wonder van de Liefde zelf
16.00u terug bij Stayokay, waar we samen terugblikken op wat het weekend ons heeft gebracht

Er is altijd ruimte om even op jezelf te zijn, alleen te lopen, 1-op-1 een gesprek te hebben met Angela of Annette.

De Stayokay heeft fijne picknickbanken buiten. Als het weer het toelaat kunnen we daar heerlijk vertoeven!

Meenemen
Waterflesje
Lunchpakketje, voor tijdens de wandeling op zaterdag
Handdoek, toiletartikelen voor één overnachting
Bikini, wie weet heb je zin in een duik in zee!

Aanmelden
Je meldt je aan via www.liefdewerker.nl.

Jouw bijdrage: € 120, dit is incl overnachting, diner zaterdag, ontbijt en lunch zondag,  Opstelling, Yoga, Meditatie, Inspiratie.

Niet inbegrepen: extra drankjes

Speciale voedingswensen? Vega/n? Mail angela@liefdewerker.nl

Bij slecht weer wordt het weekend verzet naar 12/13 juni. Dat overleggen we met de groep. Kun je dan niet? Dan krijg je je inschrijfgeld terug. We bewegen mee.

Locatie
We logeren bij de Stayokay in Noordwijk. De groepsgrootte is max. 8p. We slapen in twee 4persoons kamers met stapelbedden. De locatie is gastvrij, eenvoudig, schoon, en sfeervol, met een heerlijk beschut buitenterras aan de achterkant. En natuurlijk een superlocatie aan de rand van de duinen. Je kunt je logeertas zaterdag en zondag daar laten staan, als we aan de wandel zijn. Meer informatie: https://www.stayokay.com/nl/hostel/noordwijk

Nu niet?
Kun je nu niet, maar heb je wel interesse? Hou de agenda op www.liefdewerker.nl in de gaten voor het volgende wandelweekend of geef je daar op voor de LiefdesBrief.

Annette (Ikzingmijneigenlied) en Angela (LiefdeWerk)
Het idee ontstond spontaan, tijdens onze eigen wandeling. We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Angela
Angela is levenscoach en opsteller. Ze begeleidt in haar praktijk LiefdeWerk mensen individueel in zelfliefde en stellen in samenliefde. Ze organiseert daarnaast healing circles, leescirkels en cirkels voor verbindende communicatie. Ze heeft een voorliefde om mensen bij elkaar te brengen in een sfeer van openheid, spiritualiteit en authenticiteit, omdat er in het échte samenzijn zoveel moois ontstaat. Ze organiseerde de afgelopen jaren filmavonden, lezingen met bekende sprekers, ligconcerten en nu dus ook een wandeling.

Daarnaast is ze moeder van Femke (22) en Annabel (19). Dankbaar voor de liefdevolle verbinding vanuit vrijheid, die ze daarin ervaart. Ze heeft een vaste baan losgelaten, omdat ze werd geroepen, ze heeft een huis verkocht, omdat ze werd geroepen, ze is op reis gegaan met haar dochter in een busje, omdat ze werd geroepen, ze landde in Noordwijk, omdat ze werd geroepen, ze kreeg een prachtige werkplek, omdat ze werd geroepen. Ze werd geroepen door de Liefde zelf. Het is deze reis die haar verstevigt in haar vertrouwen. Het is de Liefde die haar steeds weer thuis brengt. Daaraan herinnert ze graag anderen.

Al haar werk staat in teken van de Liefde. Ze schrijft erover, spreekt erover, interviewt mensen over de liefde. Ze is oprichter van Bewust Bollenstreek, een verbinding van 175 professionals die zich inzetten voor een bewustere samenleving. Haar LiefdeWerk in Noordwijk breidt zich momenteel uit met een Herberg de Liefde, een levendige ontmoetingsplaats, waarbij ook andere liefdewerkers opstaan en cirkels begeleiden. Een van die liefdewerkers is lieve Annette Oppenberg. Zij start met het begeleiden van een Cirkel in het omgaan met verlies met zelfliefde als stevige basis.

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is… Dat is LiefdeWerk.

Over Annette
Annette Oppenberg is levenscoach en heeft haar praktijk Ik zing mijn eigen lied ♬ in Voorhout. Ze begeleidt mensen van vastlopen naar bevrijding, van denken (hoofd) naar voelen (hart), van zelfafwijzing naar zelfliefde, van angst naar vertrouwen. Door alles los te laten wat niet van jou is, ga je terug naar je ware natuur. Daarnaast geeft ze wandelsessies in de natuur, workshops over Basisbehoeften en begeleidt ze binnenkort een Cirkel Omgaan met verlies.

Verlies loopt als een rode draad door haar leven. Ze heeft dierbaren verloren, haar ontvankelijkheid verloren, haar stem verloren, haar glans verloren en uiteindelijk haarzelf verloren. In dit vastlopen heeft ze kunnen ontwaken om te kiezen voor Liefde. Liefde heelt, verbindt, begrijpt en verwarmt. Vanuit deze natuurlijke bedding ondersteunt ze bij Verliesverwerking waarbij pijn een uitnodiging is om nog meer van jezelf te houden en te mogen rouwen op jouw manier.

Annette is gelukkig getrouwd, moeder van Sven (29), Bjorn (27) en Pip (21) en bonusmoeder van Delano (19). Het is haar missie om mensen aan te moedigen om patronen te doorbreken. Om mee te geven dat je altijd een keuze hebt ook al voelt het niet zo. Dat we vrij zijn om ons eigen lied te zingen!

In vrijheid je ware natuur volgen…Ik zing mijn eigen lied!