Vr 8 sept: Opstellingen Workshop “Werk met heel je Hart”

55,00

Weet je nog niet wat je wilt in werk? Of weet je het wel, maar durf je nog niet? Ben je al bezig, maar stroomt het nog niet, zoals je dat graag zou willen? Wat is het dat gezien/gevoeld/gehoord wil worden? Samen geven we vrij wat niet meer dient, groei je in vertrouwen om écht Werk te maken van je Werk. Het is je van harte gegund!

Evenement Details
Datum:08-09-2023
Aanvang:14.00-16.30u
Locatie:Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen
  • Hoe zou het zijn om écht te ondernemen met heel je Hart? Om daarbij te vertrouwen op je intuïtie?
  • Hoe zou het zijn om je niet meer in te houden? Om je niet meer onnodig klein te maken?
  • Hoe zou het zijn om genoeg geld te verdienen met werk waar jij blij van wordt, wat bij je past?
  • Hoe zou het zijn om je stoutste dromen in werk waar te maken?
  • Hoe zou het zijn …

Tijdens deze workshop Opstellingen, kom je thuis in je Hart, ja juist ook met je Werk! We doorvoelen wat je tot nu toe tegenhoudt om écht werk te maken van je werk! Wat heb je meegekregen uit voorgaande generaties, vorige levens, aan overtuigingen en ervaringen die je nu vrij mag geven? Je kunt erover praten, maar als je het fysiek ervaart, beklijft het én verschuift er iets in jou. Ontdek de magie van het werken met Opstellingen. Als belangrijke basis voor je werk.

Je kunt namelijk nog zo’n mooie website hebben, de beste opleidingen, een goede locatie, een rugzak vol ervaring en een hart vol passie …

Als er iets in jou nog niet mag zijn, als er iets in jou nog gezien/gehoord/gevoeld moet worden, is het hoog tijd om die blokkade op te heffen. Oude patronen, oude pijnen, oude angsten, oude overtuigingen blokkeren niet alleen in je persoonlijke leven, je relaties, maar ook in je werk! Als de liefde in jou stroomt, kan je werk ook gaan stromen!

Opstellingen in een groep is bijzonder, omdat je ontdekt hoe verbonden we met elkaar zijn. Je ontdekt het ‘wetend veld’. Hoe? Juist door niet-te-weten. Huh? Ja! Hoofd uit, Hart aan. Ja! Juist ook met je werk!

GROEI IN ÉCHT WERK MAKEN VAN JE WERK!

BIJ LIEFDEWERK DOEN WE HET … SAMEN!

 

PRAKTISCH

Vr 8 sept 14-16.30u, Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Kun je deze keer niet?

Volgende workshop Opstellingen voor Ondernemers is op:
Vr 10 nov 14-16.30u.

Individueel

Ja, wil je graag met Opstellingen aan het werk, maar wil je dat liever individueel?
Mail angela@liefdewerker.nl voor een afspraak.

Mini-cursus Opstellingen voor coaches/therapeuten

Ben je zelf coach/therapeut en wil je graag individueel leren werken met Opstellingen met jouw cliënten? Wil je ontdekken hoe jouw eigen innerlijk kind dat van je cliënt ontmoet? Wanneer het je in de weg zit én hoe het anders kan? Een paar keer per jaar geef ik in 3 avonden een minicursus Opstellingen voor coaches/therapeuten. Kijk op de agenda of bel even als je meer wilt weten.

Jaargroep Opstellingen start 15 september

Het werken met Opstellingen in een groep is heel bijzonder. Wil je je eigen proces aangaan, onderzoeken wat je nu nog tegenhoudt om met heel je hart te léven? Vrijdag 15 september start de 5e jaargroep Opstellingen bij LiefdeWerk. Via de agenda kun je je aanmelden. Vind je het fijn om van tevoren kennis te maken? Ik ontmoet je graag met een kopje thee. Mail angela@liefdewerker.nl om een afspraak te maken.

Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Kannen thee en lekkers staat klaar.

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde

gebeuren er … wonderen!

Dat is … LiefdeWerk!