Vr 7 apr: Opstellingen voor Ondernemers “Maak Werk van je Werk”

55,00

Stroomt je werk nog niet, zoals je dat graag zou willen? Wat is het in jou wat gezien/gevoeld/gehoord wil worden? Samen met collega-ondernemers groei je in vertrouwen, doorvoel je oude patronen en blokkades om écht Werk te maken van je Werk. Het is je van harte gegund!

Evenement Details
Datum:07-04-2023
Aanvang:10.00-13.00u
Locatie:Kostverloren 4, Noordwijk
  • Hoe zou het zijn om écht te ondernemen met heel je Hart? Om daarbij te vertrouwen op je intuïtie?
  • Hoe zou het zijn om je niet meer in te houden? Om je niet meer onnodig klein te maken?
  • Hoe zou het zijn om genoeg geld te verdienen met werk waar jij blij van wordt, wat bij je past?
  • Hoe zou het zijn om je stoutste dromen in werk waar te maken?
  • Hoe zou het zijn …

Tijdens deze workshop Opstellingen voor Ondernemers, ga je met collega-ondernemers doorvoelen wat je nu nog tegenhoudt om écht Werk te maken van je Werk! Je kunt erover praten, maar als je het fysiek ervaart, beklijft het én verschuift er iets in jou. Ontdek de magie van het werken met Opstellingen, als belangrijk marketinginstrument van jouw onderneming.

Je kunt namelijk nog zo’n mooie website hebben, de beste opleidingen, een goede locatie, een rugzak vol ervaring en een hart vol passie …

Als er iets in jou nog niet mag zijn, als er iets in jou nog gezien/gehoord/gevoeld moet worden, is het hoog tijd om die blokkade op te heffen. Oude patronen, oude pijnen, oude angsten, oude overtuigingen blokkeren niet alleen in je persoonlijke leven, je relaties, maar ook in je werk! Als de liefde in jou stroomt, kan je werk ook gaan stromen!

Opstellingen in een groep is bijzonder, omdat je ontdekt hoe verbonden we met elkaar zijn. Je ontdekt het ‘wetend veld’. Hoe? Juist door niet-te-weten. Huh? Ja! Hoofd uit, Hart aan. Ja! Juist ook met je werk!

GROEI MET COLLEGA-ONDERNEMERS IN ÉCHT WERK MAKEN VAN JE WERK!

BIJ LIEFDEWERK DOEN WE HET … SAMEN!

 

PRAKTISCH

Vrijdag 7 april 2023
10-13u
Praktijk aan huis: Kostverloren 4, Noordwijk
Aantal deelnemers max 6
Jouw bijdrage: € 55 incl btw.

Kattenallergie?  In mijn huisje lopen twee lieve katers rond.

Ja, wil je graag met Opstellingen aan het werk voor jouw onderneming, maar wil je dat liever individueel? Mail angela@liefdewerker.nl voor een afspraak.