Vr 19 mei: introductie workshop (Familie)Opstellingen

44,00

Maak op speelse wijze kennis met het bijzondere werken met Opstellingen! Wat is het, hoe werkt het, wat kan het voor je betekenen? We gaan niet alleen práten, maar vooral ook praktisch aan de slag, want dat ís het werken met Opstellingen. Een voelend ervaren …

Evenement Details
Datum:19-05-2023
Aanvang:19.00-21.30u
Locatie:Noordwijk
Altijd al nieuwsgierig geweest naar FamilieOpstellingen of Opstellingen?
In deze introductieworkshop kun je kennismaken met het bijzondere werken met Opstellingen. Wat is dit werken met energie? Hoe stem je af op het wetend veld? Hoe kan het dat je op de plek kunt staan van iets of iemand en dan ‘informatie’ doorkrijgt? Ja, iedereen heeft mediamieke gaven! Dat wordt met het werken met Opstellingen wel bewezen.
Je kunt álles Opstellen, een plek geven en dan ontdekken hoe jij je daartoe verhoudt. Het is voor mij dé methode om snel, diepgaand opruimwerk te verrichten. Je práát niet over oude patronen, maar doorvoelt ze. Zo komt er weer ruimte voor wie je werkelijk bent. Die essentie, dat mag gelééfd worden. Dat is precies de bedoeling.
Ik geef een korte uitleg over het werken met Opstellingen en aan de hand van speelse oefeningen maak je er kennis mee. Er zijn verschillende methodes waarmee gewerkt kan worden, ook daar krijg je een inkijkje in. En, afgestemd op de groep, kunnen we ook een groepsopstelling doen.
Alles is energie. Een gedachte, oude pijn, voorgaande generaties, dat wat je tegenhoudt, dat wat je helpt, je verlangen … En dat kun je Opstellen. Dat is een voelend ervaren en jezelf werkelijk ontmoeten. En zoveel krachtiger dan erover praten, denken, brainstormen….!
Praktisch
Inschrijven kun je hier.
Na betaling is je inschrijving definitief. De workshop gaat altijd door. 
Max 4p.
Locatie: mijn praktijk-in-huis Kostverloren 4, Noordwijk
Tijd: 10.-12.30u
Bijdrage: € 44 incl thee en lekkers.
Kattenallergie? In mijn huisje wonen ook 2 lieve katerjongens. Voel je wél de roep voor een opstelling? De Opstellingsdagen en Jaargroepen zijn op locatie en ik kom bij mensen thuis voor een individuele opstelling op afspraak in de Bollenstreek.
Vrijdag 15 september 2023 start weer een nieuwe Jaargroep Opstellingen LiefdeWerk!En, bevalt het werken met Opstellingen je. Ben je er net zo verwonderd over als ik? Merk je dat het een methode is waarbij je echt thuis komt, je gevoelens ruimte kan geven en je veel meer durft te vertrouwen op je intuïtie? Kom dan innerlijk reizen met onze Jaargroep (10x, 1x per maand)! Of doe mee met een Opstellingendag op zondag. Kijk op de agenda om je aan te melden of maak een afspraak voor een gratis kennismaking vooraf via 0622329846.Individuele Opstelling
Ja, wil je jezelf écht ontmoeten, je eigen plek innemen, maar wil je liever een Individuele Opstelling?
Dat kan op afspraak! Mail angela@liefdewerker.nl.Wil je inspiratie in de Liefde? Vraag dan mijn LiefdesBrief aan!

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk.