Vr 18 aug: Mediumavond met helderziende waarnemingen met Marja Huijbens (max 20p)

20,00

Krijg inzicht en ontvang een liefdevolle boodschap! Hoera, Medium Marja Huijbens komt naar ons spiritueel café voor een avond, waarbij iedere bezoeker een helderziende waarneming ontvangt.  We kijken er naar uit!

DEZE AVOND IS VOL!

KIJK OP ONZE AGENDA VOOR MEER EVENEMENTEN IN TEKEN VAN SPIRITUALITEIT … LÉVEN!

Een inspirerende én gezellige avond in café LiefdeWerk met Medium Marja Huijbens!

Marja zal met haar heldere gaven én grote hart, afstemmen op iedere bezoeker én haar waarnemingen, liefdevolle boodschappen, doorgeven. Ook dat is LiefdeWerk!

Voel je welkom!

19.30-22.00u
Kerkstraat 40a
Noordwijk-Binnen

Over Marja Huijbens

Als kind maakte ik al dingen mee die niet te verklaren waren, alleen dacht ik dat iedereen dat had. Door de jaren heen merkte ik, dat ik dingen wist die andere mensen niet wisten. Het waren ook vaak dingen die ik niet kon weten omdat ik er niets vanaf wist. Maar omdat ik net zo gewoon als de rest wilde zijn, deed ik er niets mee en vertelde er ook niets over. Ik zag heel vaak gedaantes  en voelde ook heel veel aan, maar liet het daarbij.

Uiteindelijk ben ik me toch gaan ontwikkelen en zo kwam ik erachter dat er veel meer inzit dan dat ik tot dan toe had aangenomen. Ik heb verschillende stappen ondernomen om verder te komen, bijvoorbeeld een cursus Reiki 1 en 2. Ik magnetiseer, heb een opleiding Touch for Health gedaan en Bachbloesemremedies. Verder leg ik zigeuner- en Tarotkaarten en hou me bezig met psychometrie van foto’s en voorwerpen. Ik zie, voel, ruik en hoor de dingen die ik mag vertellen. Er zijn op dit moment vier Gidsen die mij daarbij helpen.

Mijn praktijkruimte is gevestigd in Lisserbroek, waar ik consulten en behandelingen geef. Ik treed op in zalen en in de weekenden ben ik regelmatig te vinden op beurzen door heel Nederland. Ik woon in Lisserbroek en heb samen met mijn man vier dochters en twee kleindochters.

Ik, Angela,  ben natuurlijk gastvrouw én vind het heel fijn dat Marja ook op deze locatie haar uitzonderlijke gaven wil inzetten, dienend aan het hart, ten goede van de mensen.

Ook dat is … LiefdeWerk!

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Kannen thee en lekkers staat klaar.

Wil je op de hoogte blijven van de evenementen van LiefdeWerk? Meld je aan voor de LiefdesBrief!

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.