Vr 13 mei: Workshop Opstellingen voor Ondernemers!

49,00

Voorbij angst … al je verlangens in werk léven. Jouw authenticiteit als basis van je bedrijf. We laten de Liefde en daarmee je Werk stromen met het bijzondere werken met Opstellingen! Voor startende ondernemers, voor wie nog wil starten of al gestart is, maar bij wie het nog niet écht wil vlotten!

Evenement Details
Datum:13-05-2022
Aanvang:14.00-17.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Je hebt misschien al een paar jaar het idee om te starten. Of je bent al gestart, maar het wil nog niet goed lukken.
Ben je bang om zichtbaar te worden, om je uit te spreken? Bang dat je niet genoeg zult verdienen? Bang om in je grootsheid te staan? Angst om te falen? Angst voor wat anderen vinden? Angst om niet goed genoeg te zijn?
Bindingsangst en verlatingsangst laat zich niet alleen in de Liefde zien! Maar in het hele Leven!
Dus ook in je werk. ANGST, angst, angst …
Met deze workshop Opstellingen krijg je inzicht in de achtergrond van jouw angsten, de triggers, wat er nodig is én … bewegen we van Angst naar Liefde! Die eindeloze stroom van levensenergie die niets liever wil dan … STROMEN! We doorvoelen blokkades en stellen ook de verlangens van ons hart op. Zo komt er ruimte voor de LIEFDE, het LEVEN en dus ook je WERK!
Het mannelijke en het vrouwelijke in jou mag in balans komen. Je essentie mag geleefd worden. Die authenticiteit, wat we vaak verbergen, mag juist helemaal een plek krijgen, dus ook in je werk. Het mag gezien, gevoeld, gehoord, ervaren worden. Hoe zou de wereld eruit zien als al onze verlangens in werk HELEMAAL geleefd zouden worden! Wauw! Kom man, vrouw, de wereld wacht op jou! 
OPSTELLINGEN
Alles is energie. Een gedachte, oude pijn, voorgaande generaties, dat wat je tegenhoudt, dat wat je helpt, je verlangen … En dat kun je Opstellen. Dat is een voelend ervaren en jezelf werkelijk ontmoeten. En zoveel krachtiger dan erover praten, denken, brainstormen….!
Inschrijven kun je hier.
Na betaling is je inschrijving definitief. De workshop gaat altijd door.
Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Tijd: 14.00-17.00u
Bijdrage: € 49 incl thee en lekkers.

Neem je lekkere warme sokken mee? Tot dan!

Jaargroep Opstellingen

En, bevalt het werken met Opstellingen je. Ben je er net zo verwonderd over als ik? Merk je dat het een methode is waarbij je echt thuis komt, je gevoelens ruimte kan geven en je veel meer durft te vertrouwen op je intuïtie? Kom dan innerlijk reizen met onze Jaargroep (10x, 1x per maand)! Kijk op de agenda voor meer informatie over de volgende Jaargroep die vrijdag 9 september start!

Individuele Opstelling
Ja, wil je jezelf écht ontmoeten, je eigen plek innemen, maar wil je liever een Individuele Opstelling?
Dat kan op afspraak! Mail angela@liefdewerker.nl.

Wil je inspiratie in de Liefde? Vraag dan mijn LiefdesBrief aan!Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk.