WORDT VERZET: Tijn Touber & Binkie Touber in de Muze

25,00

Tijn en Binkie nemen je in twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs en de uitdagingen van de huidige tijd. Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen om in tune te komen met de tijdgeest.

Evenement Details
Datum:28-02-2021
Aanvang:20.00-22.30u
Locatie:De Muze, Noordwijk

Dit evenement wordt georganiseerd op het moment dat de corona maatregelen weer meer mensen in het theater toelaat. Wil je op de hoogte blijven? Vraag mijn LiefdesBrief aan via: www.liefdewerker.nl/nieuwsbrief!

Time Bender Experience

Diepe ervaringen, opzienbarende onthullingen, verrijkende inzichten en verstillende songs. Zo is de Time Bender Experience te omschrijven. Tijn en Binkie nemen je in twee uur tijd mee langs de verborgen geschiedenis van de mens, de ontwikkeling van de Aarde, de val uit het Paradijs en de uitdagingen van de huidige tijd. Ze geven die uitdagingen vorm door middel van meeslepende songs en sounds, geleide meditaties en praktische oefeningen om in tune te komen met de tijdgeest. Tijn’s nieuwe roman Time Bender is het uitgangspunt voor deze unieke show die je vult met nieuwe inspiratie en hoop op een stralende toekomst voor ons allemaal.

Over Tijn Touber en Binkie Touber

Tijn: “Mijn passie is om je via alle mogelijke (kunst)vormen te herinneren aan je diepste oorsprong en je inzichten en oefeningen te geven die je terugbrengen naar je oorspronkelijke natuur van licht, liefde en overvloed.”

Tijn Touber is schrijver, muzikant, inspirator. Na het muzikale avontuur met de succesvolle band Lois Lane, legde hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling. Tijn schreef 7 boeken over zijn innerlijke avonturen, waaronder Spoedcursus Verlichting en Time Bender.

Samen met zijn partner Binkie organiseert hij Time Bender Events, Game of Life Concerten, Sound Healings, Stilte Retraites en Meditatie Cursussen.

Wil je meer lezen over Tijn Touber en Binkie Touber? Kijk dan op www.tijntouber.com/nl

Dit evenement wordt georganiseerd door Angela Roelen van LiefdeWerk.

“Met mijn liefdewerk wil ik graag mensen herinneren aan hun natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat doe ik met Opstellingen (individueel en in groepen), Coaching en het organiseren van Bijzondere Evenementen in de Bollenstreek. Deze evenementen staan altijd in teken van De Liefde. Ik ben blij dat Tijn en Binkie Touber weer JA hebben gezegd om naar de Bollenstreek te komen. Ze hebben eerder in de Soefitempel in Katwijk een prachtig verbindende middag neergezet, waar de bezoekers diep door geraakt werden. Ik kijk verlangend uit naar dit evenement met Tijn en Binkie!”

Alleen?

De bijzondere evenementen van LiefdeWerk hebben een sfeer van openheid en verbinding. Je zult je niet alleen voelen, een gesprek ontstaat al gauw. Ook zijn er altijd gastvrouwen aanwezig, die je aan kunt spreken. Voel je welkom!

RESERVEREN:

Dit evenement stond gepland op 11 december. Wie al een ticket had geboekt, ontvangt bericht.
Zodra dit evenement voor een grotere groep georganiseerd kan worden, staat het op deze agenda van LiefdeWerk en kun je je ticket kopen. Je kunt je aanmelden voor de LiefdesBrief, zodat je op de hoogte gehouden wordt en tijdig kunt reserveren.

 

PROGRAMMA

19.30u Ontspannen inloop. Fijn om anderen te ontmoeten!

20.00u Start programma (zonder pauze)

22.00u Napraatcafé in de foyer

22.30u Sluiting

 

PARKEREN

Parkeren is mogelijk op het naast gelegen Wantveld. In Noordwijk geldt betaald parkeren op ma t/m zo van 09.00- 21.00 uur. De eerste twee uur betaalt u € 1,00 per uur, daarna € 2,00 per uur. Er is ook een dagkaart beschikbaar van € 7,50.