Wo 25 jan: The Wisdom of Trauma! Bijzondere Filmavond in teken van healing.

15,00

Een bijzondere filmavond in teken van healing! We vertonen de documentaire met Gabor Maté en zijn levenswerk in teken van trauma en heling.

Met Nederlandse ondertiteling.

Hoe bijzonder om met een zaal vol mensen deze film te kijken. Met elkaar bewustzijn brengen op wat we met elkaar kunnen doen om onszelf en daarmee de wereld te helen.

Deze film is voor mensen die meer willen weten over trauma en healing. Ook voor professionals in de reguliere en alternatieve zorg, die zich verdiepen in trauma. Het is dé drijfveer van Gabor Maté om zich te blijven inzetten: de wereld heeft professionals nodig in het onderwijs en de zorg, die begrijpen hoe trauma ontstaat én hoe we er anders mee kunnen omgaan.

We starten natuurlijk weer met een inloopcafé. Fijn om elkaar daar al te ontmoeten. En, wees op tijd, want van 19-19.45u kun je daar terecht voor al je vragen op gebied van trauma en healing bij tal van mijn collega’s uit de Bollenstreek en omgeving. We starten de film om 20.00u. Na afloop, 21.30u, is er napraatcafé en kun je ook nog terecht op onze informatiemarkt tot 22.30u.

“So much of what we call abnormality in this culture is actually normal responses to an abnormal culture. The abnormality does not reside in the pathology of individuals, but in the very culture that drives people into suffering and dysfunction.”

— Gabor Maté
Kaarten reserveren
Je kunt binnenkort je kaarten reserveren via De Muze á € 15.
Zodra het bij hen op de site staat, kun je hier de link vinden.
Zet je de datum alvast in je agenda?