Ondernemen met hart en ziel! Workshop Opstellingen voor ondernemers

49,00

Energetisch werken aan je bedrijf is krachtiger dan hoofdplannen en alle social media bij elkaar! Sta je in je verlangen? Wat is je innerlijk vuur? Durf je te vertrouwen op je intuïtie? Wat zijn nu nog je angsten? Waar zit de beperking? Een workshop voor wie authentiek, succesvol wil ondernemen met HART en ZIEL!

Evenement Details
Datum:03-03-2022
Aanvang:14.00-17.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Wat wil je met heel je hart? Wat is je zielsverlangen in jouw onderneming? Wat houd je nu nog tegen om dat helemaal te manifesteren en écht werk te maken van je werk? Samen met collega-ondernemers gaan we voelen en ervaren met Opstellingen hoe jouw onderneming (nog meer) kan gaan stromen!
BEZIELD ondernemen zorgt voor FLOW!
Het allerbelangrijkste van je werk is de basis, en die basis dat … BEN JIJ!
Ben je (startend) ondernemer en wil je:
  • Ondernemen met heel je hart
  • Flow ervaren in energie/geld/werk
  • Uit je hoofd (oude angsten en beperkingen aankijken én opruimen)
  • Vertrouwen op je intuïtie (ja, dat hoofd is hartstikke handig, maar dan wel in dienst van je hart)

 

We gaan deze middag energetisch werken aan je onderneming met het bijzondere werken met Opstellingen. Alles is energie. Een gedachte, oude pijn, een samenwerking, een bedrijf, geld, de klant, je verlangen, je locatie … En dat kun je Opstellen. Dat is een voelend ervaren en jezelf werkelijk ontmoeten. En zoveel krachtiger dan erover praten, denken, brainstormen….!
Doe je mee, collega-ondernemer? Verwacht diepgaande opstellingen die in 1 middag werkelijk voor transformatie zorgen. Terug naar authentiek ondernemen!
Inschrijven kun je hier.
Na betaling is je inschrijving definitief. De workshop gaat altijd door.
Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Tijd: 14.00u-17.00u
Bijdrage: € 49 incl thee en lekkers.

Neem je lekkere warme sokken mee? Tot dan!

Jaargroep Opstellingen

En, bevalt het werken met Opstellingen je. Ben je er net zo verwonderd over als ik? Merk je dat het een methode is waarbij je echt thuis komt, je gevoelens ruimte kan geven en je veel meer durft te vertrouwen op je intuïtie? Kom dan innerlijk reizen met onze Jaargroep (10x, 1x per maand)! Kijk op de agenda wanneer de volgende Jaargroep start!

Individuele Opstelling

Ja, wil je jezelf écht ontmoeten, maar wil je liever een Individuele Opstelling? Dat kan op afspraak! Mail angela@liefdewerker.nl.

Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Dat is LiefdeWerk. 

 

Herberg De Liefde
LiefdeWerk is gevestigd in Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk-Binnen. Er zijn groeigroepen, InloopCafé, maandelijks Alleenstaande OuderCafé en tal van evenementen, waarbij je geinspireerd raakt om te leven in liefde. O.a. mantrazingen, spiricafé met healing/reading en filmavonden.

Wil je op de hoogte blijven van onze agenda? Vraag dan onze LiefdesBrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde

gebeuren er … wonderen!