28 jan: Start Jaartraining Opstellingen LiefdeWerk

95,00

Samen met anderen groeien in bewustzijn, in een leven in Liefde. Een balans vinden van het mannelijke en vrouwelijke in jou, voelen wat leeft in je hart, vertrouwen op je intuïtie, je vrij voelen én je kunnen verbinden met anderen, vrijgeven wat niet meer dient en zo een leven leiden dat klopt voor jou. De eerste échte jaargroep Opstellingen in de Bollenstreek. 1x per maand een hele dag, incl lunch, in Herberg De Liefde in Noordwijk. Doe je mee?

Evenement Details
Datum:28-01-2022
Aanvang:10.00-17.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Data: 28 januari, 25 februari, 25 maart, 29 april, 27 mei, 24 juni, 26 augustus, 30 september, 28 oktober, 25 november (10x)

 • Een jaar om te groeien in een leven in LIEFDE, een leven dat KLOPT voor jou!
 • Een jaar om te ONTHECHTEN van patronen, die niet meer dienend zijn
 • Een jaar om werkelijk contact te maken met wat in je HART is gelegd
 • Een jaar om stappen te zetten om dat VERLANGEN te manifesteren
 • Een jaar om daarbij weer te vertrouwen op je INTUÏTIE
 • Een jaar om SAMEN te leren, elkaar te inspireren
 • Een jaar om het MANNELIJKE én VROUWELIJKE in jou te ontdekken en verbinden
 • Een jaar om te groeien in zelfRESPECT, zelfvertrouwen….. ZELFLIEFDE
 • Een jaar om te groeien in VERBINDEN vanuit vrijheid…..  SAMENLIEFDE
 • Een jaar om te herinneren aan je natuurlijke staat van ZIJN….. die LIEFDE is!

Gun jij jezelf zo’n jaar? Een jaar van Voelend Ervarend Leren, een jaar van LiefdeWerk!

OPSTELLINGEN
Het werken met Opstellen is een diep innerlijk reizen, een hartverwarmende ontmoeting met jouw essentie en een confronterende ontmoeting met de lagen die daar nog tussen zitten. Je doorziet, doorvoelt de pijn én maakt contact met je hart. Dat maakt het voelende, energetische werken met Opstellingen zo krachtig.

Alles is energie. Je kunt álles opstellen om te ervaren hoe jij je daartoe verhoudt. Wat mag er nog niet zijn? Wat trekt aan, wat stoot af? Je kunt je hart opstellen, je werk, je overlevingsmechanisme, je verlangen, je pijn, datgene wat je nodig hebt, je kernkwaliteiten, je doelen, je … En het mooie is dat al die plekken ook kunnen worden ingenomen door representanten (jouw collega’s tijdens deze jaartraining). Je leert zoveel meer door te voelen en ervaren, dan erover te praten en te blijven hangen in verhalen.

Je leert te ZIJN met wat IS, dat geeft een ontspannen basishouding. Ondersteunend daarbij is dat we de dag starten met meditatie en tijdens de Opstelling ook werken met Focussen en Sensen, waarbij je werkelijk aankomt in je lichaam.

Nog nooit Opstellingen ervaren? Kennismaken mijn intuïtieve methode van Opstellen?

 • Doe mee met de workshop Opstellingen op vrijdag 7 januari ‘ZIELSVERLANGEN’.
 • Loop binnen op het InloopSpreekuur, iedere woensdag van 9-10.
 • Maak een afspraak voor een individuele Opstelling. Mail angela@liefdewerker.nl.
 • Vragen? Bel je even? 06 22329846.

 

VOOR WIE

In deze jaargroep komen mannen en vrouwen samen die een verlangen hebben om te verdiepen en een bereidheid hebben om zichzelf écht te ontmoeten, en die dit innerlijk reizen graag doen met anderen, die van en met elkaar willen leren, elkaar inspireren in een open sfeer.

Het kan de eerste keer zijn dat je Opstellingen gaat ervaren, of al jaren werkzaam bent als coach/therapeut. Misschien wil je meer vanuit authenticiteit werken, meer vertrouwen op je intuïtie of werken met Opstellingen ook binnen je praktijk starten.

Het belangrijkste is … VERLANGEN en BEREIDHEID. Als dat KLOPT, dan … krijgen we een prachtig afgestemde groep. Ik verheug me!

We starten het jaar met een beginopstelling ‘waar ben je nu, waar wil je naartoe bewegen’ en eindigen het jaar met een eindopstelling ‘waar was je bij de start van de jaartraining, waar ben je nu, wat heb je geleerd, wat heb je nog nodig om deze lijn voort te zetten’.

We doen Opstellingen met de groep, in tweetallen, en ook blind opstellen. Iedere dag is er iemand uit de groep, die ook een Opstelling mag begeleiden, zodat een ieder ook leert om af te stemmen en vanuit een niet weten te handelen. Spelenderwijs leren.

 

PRAKTISCH

 • Lunch: neem je eigen lunchpakketje mee, ik zorg voor een heerlijke pan vega soep!
 • Bijdrage: € 95 per keer, per dag. Je betaalt per keer, maar verbindt je wel voor een jaar aan de groep. Deze eerste keer kun je hier aanmelden en betalen. Volgende keren ontvang je per keer een factuur van € 95.
 • Korting? Betaal in 1x € 900 ipv € 950. Mail angela@liefdewerker.nl.
 • Locatie: Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

 

OVER MIJ EN LIEFDEWERK

Ik heb jaren ervaring met het werken met Opstellingen, zowel individueel als met groepen. Ik werk anders dan ‘klassieke’ opstellers.
Ten eerste ontstaan Opstellingen werkelijk vanuit een NIET WETEN, en niet zoals het hoort of moet, omdat ik zelf heldervoelend ben en dus werkelijk intuïtief opstel. Die manier van werken zorgt dat cliënten bij LiefdeWerk ook ZELF weer vertrouwen krijgen in hun intuïtie en hun EIGEN wijsheid. Dat vind ik super belangrijk.
Ten tweede werk ik zelden met familie. Daarin heb ik bewust een afslag gemaakt. Ja, je kunt van alles hebben meegemaakt als kind, maar als je daar nu nog last van hebt, dat vasthoudt, dan is dat van JOU. En dus stellen we dan dat GERAAKTE KIND op en de overlevingsikken die daaruit zijn voortgekomen. Deze methode vind ik veel krachtiger dan het herhalen van verhalen. Je bent zoveel meer dan dat. Je bent.

Ik heb naast mijn LiefdeWerk, spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde opgericht, waar tal van evenementen in teken van spiritualiteit worden georganiseerd. In liefdevolle samenwerking met anderen. Daarnaast ben ik oprichter van Bewust Bollenstreek.

Maar het allerbelangrijkste, is steeds weer te herinneren …

Ik ben.