Vr 6 okt: Start GroeiGroep #6. Open en Echt! Groeien in verbinding met jezelf én met anderen. LiefdeWerk! 6x, 1x per mnd

180,00

Voor wie zichzelf écht wil leren kennen en van daaruit ook anderen. Aan de hand van ingebrachte levensvragen brengen we samen verdieping aan. LiefdeWerk is een oefenplaats om te groeien in openheid en echtheid! Juist ook met anderen!

Evenement Details
Datum:06-10-2023
Aanvang:10-12u
Locatie:Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Wil jij samen met anderen groeien in verbinding? Meer in verbinding komen met jezelf én van daaruit ook meer verbinden met anderen? Zo groeien we in een leven in liefde en verruimen we ons bewustzijn.

6x kom je met de groep samen, om met elkaar meer inzicht te krijgen in jezelf. Er zijn veel mensen die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, maar niet per sé behoefte hebben aan therapie of coaching. Dan is deze groeigroep perfect voor jou!

Voor wie wil samenkomen met anderen die, net als jij, ook interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, verdieping, en een bereidheid hebben om naar zichzelf te kijken én het leuk vinden om dit met anderen te doen. Aan de hand van een kaart, een beeld, een meditatie … en ingebrachte levensvragen vanuit de groep, brengen we samen een verdieping aan.

Kernwoorden van de opzet van de groeigroep: gelijkwaardigheid en bereidheid
Doel van de groeigroep: inzicht, verdieping, vertrouwen, authenticiteit en verbinding

Het onderdeel uitmaken van een groep is zo bijzonder En als ik iets heb geleerd van de afgelopen jaren werken met groepen, is dat de groepssamenstelling nooit toevallig ontstaat! We hebben elkaar iets te vertellen. Juist in het samenkomen, kun je veel leren door te spiegelen, te reflecteren, jezelf en de ander uitnodigen om authentiek te durven zijn, en zo stappen zetten in een bewust leven, een leven in liefde. In de veiligheid van de groep kun je mooi ‘oefenen’ in jouw waarheid leven, om dat vervolgens ook in de buitenwereld te doen. De groeigroep brengt je verdieping, vertrouwen, authenticiteit, verbinding.

Het blijkt steeds weer vruchtbaar om met een groep vaker bij elkaar te komen, om zo echt de verdieping in te gaan. Vandaar de opzet van deze groeigroep, waarbij je je aanmeldt voor 6 bijeenkomsten, 1x per maand.

Dit is de 6e groeigroep. Ik gun iedereen een groeigroep!

 

Praktisch

Locatie: Café LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Groepsgrootte: 5p, maximaal 8

Data:  6 okt, 3 nov, 8 dec, 5 jan, 2 febr, 1 maart

Kun je een keer niet? Dan kunnen we met de groep overleggen of we verzetten.

Aanmelden via www.liefdewerker.nl

Jouw bijdrage: € 180 voor 6 bijeenkomsten

Er zijn inmiddels al 5 groeigroepen van start gegaan!

Ik ben reuze benieuwd hoe de groeigroep zich vormt! De samenstelling van de groep waar je in terecht komt, heeft je altijd iets te vertellen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Heb je vragen?

Bel/mail voor informatie: 06 22329846, angela@liefdewerker.nl.