Woav 8 maart: Start GroeiGroep (6x, 1x per maand)

180,00

Jezelf zijn. Open en Echt. Het lijkt zo gemakkelijk, maar hoe ontmoet je anderen? In deze groeigroep leer je veel over jezelf, hoe maak je verbinding, wanneer ga je uit verbinding, hoe blijf je in verbinding ook als het ánders is? Doe je mee? Voor wie wil samenkomen met anderen die, net als jij, ook interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling en verdieping. Voor wie een bereidheid heeft om naar zichzelf te kijken én het leuk vindt om dit met anderen te doen. LiefdeWerk pur sang!

Evenement Details
Datum:08-03-2023
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Wil jij samen met anderen groeien in verbinding? Meer in verbinding komen met jezelf én van daaruit ook meer verbinden met anderen? Zo groeien we in een leven in liefde en verruimen we ons bewustzijn.

6x kom je met de groep samen, om met elkaar meer inzicht te krijgen in jezelf. Er zijn veel mensen die interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, maar niet per sé behoefte hebben aan therapie of coaching. Dan is deze groeigroep perfect voor jou!

Voor wie wil samenkomen met anderen die, net als jij, ook interesse hebben in persoonlijke ontwikkeling, verdieping, en een bereidheid hebben om naar zichzelf te kijken én het leuk vinden om dit met anderen te doen. Aan de hand van een kaart, een beeld, een meditatie, ingebrachte levensvragen vanuit de groep, brengen we samen een verdieping aan.

Kernwoorden van de opzet van de groeigroep: gelijkwaardigheid en bereidheid

Doel van de groeigroep: inzicht, verdieping, vertrouwen, authenticiteit en verbinding

Het onderdeel uitmaken van een groep is zo bijzonder En als ik iets heb geleerd van de afgelopen jaren werken met groepen, is dat de groepssamenstelling nooit toevallig ontstaat! We hebben elkaar iets te vertellen. Juist in het samenkomen, kun je veel leren door te spiegelen, te reflecteren, jezelf en de ander uitnodigen om authentiek te durven zijn, en zo stappen zetten in een bewust leven, een leven in liefde. In de veiligheid van de groep kun je mooi ‘oefenen’ in jouw waarheid leven, om dat vervolgens ook in de buitenwereld te doen. De groeigroep brengt je verdieping, vertrouwen, authenticiteit, verbinding.

Het blijkt steeds weer vruchtbaar om met een groep vaker bij elkaar te komen, om zo echt de verdieping in te gaan. Vandaar de opzet van deze groeigroep, waarbij je je aanmeldt voor 6 bijeenkomsten, 1x per maand.

Ik gun iedereen een groeigroep!

Praktisch

  • Locatie: Kostverloren 4, Noordwijk
  • Groepsgrootte: maximaal 6
  • Data: woensdagavonden 19.30-21.30u op 8 maart, 29 maart, 26 april, 17 mei, 14 juni, 5 juli
  •  Aanmelden via deze website
  • Jouw bijdrage: € 180 voor 6 bijeenkomsten

Ben je allergisch voor poezebeesten? In mijn praktijk aan huis lopen 2 lieve katers rond. Wil je wél graag een keer meedoen? Mail je me even? Ik werk namelijk ook regelmatig op locatie en kan  je dan een seintje geven.

We maken een groepsapp aan om elkaar te inspireren, bemoedigen. En als je tussendoor ergens tegenaan loopt kijken we daar samen naar.

Er zijn inmiddels al 5 groeigroepen van start gegaan!

Ik ben reuze benieuwd hoe deze groeigroep zich vormt! De samenstelling van de groep waar je in terecht komt, heeft je altijd iets te vertellen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Heb je vragen?

Bel/mail voor informatie: 06 22329846, angela@liefdewerker.nl.

Liever individueel?

Bij onverwerkt trauma is het meestal een goed idee om eerst een individuele sessie te boeken. Ik werk met Opstellingen. Dat kan op afspraak. Bel/mail/app me om af te spreken via 06 22329846, angela@liefdewerker.nl.