14 sept: start Cirkel van Licht met José Kortekaas (6x)

90,00

Kom in je eigen licht staan, samen met anderen! Tijdens de bijeenkomsten van deze Cirkel van Licht maken we contact met ons lijf, stemmen we af op ons energetisch veld en chakra’s. Je energieveld komt in beweging, je levenskracht neemt toe. Je komt meer en meer in verbinding met je ware zelf en licht. Welkom!

Evenement Details
Datum:14-09-2021
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Energie is de basis van ons leven. Als de energie in je lichaam vrij stroomt, functioneert je lichaam optimaal. Alle zelfgenezende systemen doen automatisch hun werk en je voelt je vitaal en gezond. Onverwerkte emoties en ervaringen, stress, verlies, trauma’s en vastgeroeste patronen en denkbeelden  kunnen je energie verstoren. Je zit dan niet lekker in je vel, hebt weinig energie en leeft niet meer vanuit je kracht, vanuit wie jij bent. Sommige mensen noemen dat ook wel ‘in de overlevingsstand staan’. Of je hebt alles wat je wenst, maar ervaart toch nog een leegte. Ook dan kan er sprake zijn van een energetische disbalans.

We leven in een tijd waarin we blootstaan aan vele prikkels van buitenaf, en waarin de maatschappij veel van ons vraagt. Het vergt veel energie om je staande te houden. Dit kan onbewust van invloed zijn op je energiesysteem.

Tijdens de bijeenkomsten van Cirkel van Licht maken we contact met ons lijf, stemmen we af op ons energetisch veld en chakra’s. Zodra de chakra’s, de poorten naar je energieveld bewust aandacht krijgen, ontstaat er ruimte en beginnen ze te openen en te stromen. Je energieveld komt in beweging, je levenskracht neemt toe. Je komt meer en meer in verbinding met je ware zelf en licht. Dit is ook ondersteunend als je door een moeilijke tijd gaat.

Zodra je energieveld verandert, verandert ook de wereld om je heen. Je gaat nieuwe kansen zien, je gaat keuzes maken die bij jou passen. Je ontmoet andere mensen en voelt meer vertrouwen en kracht om dingen anders te doen dan voorheen, om jouw ware zelf te leven en je stalende licht te laten schijnen!

Over José

Ik ben José Kortekaas (1964), getrouwd en moeder van drie kinderen. Als kind had ik al een sterk ontwikkelde intuïtie, en zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al geïnteresseerd in ‘de mens achter de mens’ en op zoek naar de waarheid van ons bestaan. Als counselor begeleid ik mensen tijdens een moeilijke of emotionele periode in hun leven. Dat doe ik vanuit mijn kernwaarden: compassie, liefde, verbinding, heelheid, licht en luchtigheid.

Een van mijn kwaliteiten is energetisch werken met ‘healing energie’. Dit helpt energetische blokkades op te lossen waardoor je ontspant, er verbinding kan ontstaan met je ware zelf en je meer vanuit je hart kunt leven. Meer informatie over mijn praktijk vind je op: www.hartvanjade.nl.

Praktisch

Data: 14, 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november.

Na aanmelding en betaling is je deelname definitief en ontmoet ik je graag bij Herberg De Liefde, Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen.

We komen om de week bij elkaar, 6x. We werken met geleide meditatie, muziek, gedichten. Er is ruimte om te delen en stap voor stap neem ik je mee in het ervaren van je eigen energie en licht. Doe je makkelijke zittende kleding aan?

Heb je vragen om te weten of dit bij je past? Neem gerust contact met me op!
José Kortekaas jose@hartvanjade.nl of 06-46282422

Individueel

Ja, wil je ook kiezen voor een lichter leven en om in jouw “eigen licht” te gaan staan, maar wil je liever individueel begeleid worden? Maak een afspraak voor een individuele coaching sessie of healing behandeling via jose@hartvanjade.nl. Of maak een afspraak voor een gratis intake gesprek, voor een coaching traject “levensinitiaties” van 4 sessies.

Kijk voor meer informatie op de website www.hartvanjade.nl

Over Herberg De Liefde
In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk, ontstaan steeds meer Cirkels, waarin we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Iedere laatste zondag van de maand is er een MaandViering met inspiratie, live muziek en meditatie. Fijn om je ook daar te zien!

Cirkels in de Herberg:

Leescirkel met Angela Maria
Cirkel Filosoferen en Mediteren met Olivier van Gulik
Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding met Sietske Damstra
Cirkel Taal van het Hart met Angela Maria
Lichtcirkel met José Kortekaas
Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
Healing Circle met Angela Maria
Cirkel Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
Cirkel Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

De Cirkels en MaandViering staan op de agenda van www.liefdewerker.nl.

Op de vrijdag- en zaterdagavonden gaan we straks weer lezingen en filmavonden organiseren. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan alvast onze LiefdesBrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er … wonderen.

Welkom bij Herberg De Liefde!