Zo mi 10 december: Spirituele Markt in café LiefdeWerk! (tijdens de Kerstmarkt in Noordwijk-Binnen)

Loop tijdens de kerstmarkt binnen in gezellig spiritueel café LiefdeWerk voor een theetje én ervaar een metamorfose massage, klankhealing, reading met tarot, maak kennis met opstellingen of reiki. Voor een bijdrage in de pot van LiefdeWerk! We laten ons licht schijnen en de liefde stromen …

Evenement Details
Datum:10-12-2023
Aanvang:12-17u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Op zondag 10 december is de Kerstmarkt in Noordwijk-Binnen. En ook ik open dan de deuren van mijn gezellig spiritueel café LiefdeWerk. Een dag om ons Hart te Herinneren. Dus loop binnen als je nieuwsgierig bent, je een kijkje wilt nemen in je Hart, als je weer wilt voelen hoe het Klopt voor jou!

En, als je het nog te spannend vindt, kun je altijd gewoon binnenlopen en eens rondkijken en genieten van een kopje thee en zelfgebakken lekkers. Goed toeven in café LiefdeWerk!

Samen met lieve collega’s laten we je graag ervaren:

De toegang is gratis, maar een bijdrage in de pot van LiefdeWerk is echt ontzettend lief! En zorgt ervoor dat ik zoveel mogelijk mijn deur kan openen en mensen zichzelf én elkaar kunnen ontmoeten op deze fijne plek. Voel je welkom! Juist in deze donkere dagen voor Kerst, mogen we ons licht laten schijnen en ons hart verwarmen. Samen. Dat is … LiefdeWerk!

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in mijn gezellig spiritueel Café LiefdeWerk in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdag 10-12u en zaterdag 14-16u inloopcafé om elkaar te ontmoeten. Iedere donderdag 10-12 inloopspreekuur voor wie vast loopt in het hoofd en terug wil naar het hart. Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: Filosofisch Café, EetCafé, SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!