Spirituele Leeskring ‘Wijsheid van de Heks’ van Susan Smit

5,00

Lees je ook zo graag? Heb je interesse in spiritualiteit? Vind je het fijn om met anderen te verbinden? Doe mee met onze Spirituele Leeskring in de gezellige boekhandel Van der Meer in Noordwijk-Binnen!

Evenement Details
Datum:06-05-2022
Aanvang:10.00-12.00u
Locatie:Boekhandel Van der Meer, De Keuvel 1 in Noordwijk-Binnen

Lees je ook zo graag? Heb je interesse in spiritualiteit? Vind je het fijn om met anderen te verbinden? Doe mee met onze Spirituele Leeskring in de gezellige boekhandel Van der Meer in Noordwijk-Binnen!

1x per 2 maanden komen we samen. Je meldt je per keer aan.
Eerstvolgende data: 6 mei, 1 juli, 2 september.

We bespreken hoe het boek ons raakt, wat we eruit halen dat helpvol is in ons eigen leven. We delen favoriete passages. Samen doorgronden we het boek. Ik heb een paar jaar een leeskring begeleid in Lisse en dat was altijd een feestje! Ik kijk er naar uit je nu bij Van der Meer te ontmoeten!

6 mei bespreken we:

De wijsheid van de heks van Susan Smit

Hekserij is, net als alle andere natuurreligies op de wereld, niet-georganiseerd. Er zijn geen heilige boeken, gebouwen of profeten, er is geen strikte leer. Veel mensen noemen het daarom liever een spiritueel pad. Susan Smit, inmiddels al ruim twintig jaar op het pad van de heks, deelt in dit boek wat ze zelf allemaal heeft geleerd op haar persoonlijke ontwikkelingsreis. Ze vertelt je alles wat ze weet over de natuurwetten en levensbeschouwing van de oude religie en reikt je middelen aan voor groei.

Zo laat Susan zien hoe de oude natuurreligie je in het hier en nu kan helpen bij het omgaan met emoties, het op peil houden en opschonen van je levensenergie, de verhouding tot je lichaam en seksualiteit, het benutten van creativiteit, intuïtie en scheppingskracht, en de zorg voor de aarde en elkaar. Kortom, hekserij leert ons hoeveel de natuur en vrouwelijke waarden ons te bieden hebben.

Aanmelden

Aanmelden kun je hier. Bijdrage € 5. In de boekhandel kun je heerlijke koffie/thee krijgen (niet inbegrepen).

Je kunt het boek kopen of bestellen bij boekhandel Van der Meer of je eigen lokale boekhandel!

LiefdesBrief

In mijn praktijk LiefdeWerk en spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk-Binnen gaat het over … de Liefde. Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn die Liefde is. Dat ís voor mij spiritualiteit. Daarin begeleid ik volwassenen en jongeren met coaching, opstellingen en groeigroepen. Daarnaast organiseer ik bijzondere evenementen vanuit LiefdeWerk en Bewust Bollenstreek. Omdat ik het zelf zo fijn vind als mensen écht samenkomen. We mogen thuiskomen … www.liefdewerker.nl.

Wil je op de hoogte blijven van mijn dynamische praktijk? Vraag dan mijn LiefdesBrief aan. Daarmee ontvang je inspiratie in de Liefde én mijn agenda met evenementen. www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.