Vr 1 juli: Spirituele Leeskring ‘De Alchemist’ van Paulo Coelho

5,00

Lees je ook zo graag? Heb je interesse in spiritualiteit? Vind je het fijn om met anderen te verbinden? Doe mee met onze Spirituele Leeskring in de gezellige boekhandel Van der Meer in Noordwijk-Binnen!

Evenement Details
Datum:01-07-2022
Aanvang:10.00-12.00u
Locatie:Boekhandel Van der Meer, De Keuvel 1 in Noordwijk-Binnen

Lees je ook zo graag? Heb je interesse in spiritualiteit? Vind je het fijn om met anderen te verbinden? Doe mee met onze Spirituele Leeskring in de gezellige boekhandel Van der Meer in Noordwijk-Binnen!

1x per 2 maanden komen we samen. Je meldt je per keer aan.
Eerstvolgende data: 1 juli, 2 september.

We bespreken hoe het boek ons raakt, wat we eruit halen dat helpvol is in ons eigen leven. We delen favoriete passages. Samen doorgronden we het boek. Ik heb een paar jaar een leeskring begeleid in Lisse en dat was altijd een feestje! Ik kijk er naar uit je nu bij Van der Meer te ontmoeten!

1 juli bespreken we, wat mij betreft, een échte klassieker op gebied van spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling. Een boek dat leest als een roman, maar je regelrecht verbindt met je eigen hart. Het zal je herinneren om het geluk niet buiten je te zoeken, maar binnen je. Práchtig boekje!

De Alchemist van Paulo Coelho

De jonge schaapherder Santiago heeft één grote wens: de wereld bereizen tot in alle uithoeken om zo uit te vinden hoe deze in elkaar zit. Zijn dromen over een verborgen schat zetten hem aan tot een zoektocht. Na veel omzwervingen ontmoet hij in Egypte de alchemist, die over grote spirituele wijsheid beschikt. Hij adviseert de jongen: ‘Luister naar je hart. Dat kent alles, omdat het afkomstig is van de ziel.

Aanmelden

Aanmelden kun je hier. Bijdrage € 5. In de boekhandel kun je heerlijke koffie/thee krijgen (niet inbegrepen).

Je kunt het boek kopen of bestellen bij boekhandel Van der Meer of je eigen lokale boekhandel!

LiefdesBrief

In mijn praktijk LiefdeWerk en spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk-Binnen gaat het over … de Liefde. Een herinnering aan je natuurlijke staat van Zijn die Liefde is. Dat ís voor mij spiritualiteit. Daarin begeleid ik volwassenen en jongeren met coaching, opstellingen en groeigroepen. Daarnaast organiseer ik bijzondere evenementen vanuit LiefdeWerk en Bewust Bollenstreek. Omdat ik het zelf zo fijn vind als mensen écht samenkomen. We mogen thuiskomen … www.liefdewerker.nl.

Wil je op de hoogte blijven van mijn dynamische praktijk? Vraag dan mijn LiefdesBrief aan. Daarmee ontvang je inspiratie in de Liefde én mijn agenda met evenementen. www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.