16 sept: SpiriCafé ‘Leer jezelf kennen met Tarot’ met Ans van Dijk!

15,00

Maak kennis met de Tarotkaarten én leer jezelf (en je naasten) beter kennen. Een ontspannen en inspirerende workshop in ons gezellige café met Tarotkundige Ans van Dijk!

Evenement Details
Datum:16-09-2021
Aanvang:10.00-12.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Weet jij wie je bént?

Jezelf leren kennen door gebruik te maken van tarotkaarten!

Tarotkaarten bestaan uit 78 kaarten, vol met symbolische plaatjes, die de ontwikkelingen in ons hele leven beschrijven, vanaf onze geboorte tot het moment waarop wij nu leven.

De kaarten weerspiegelen onze drijfveren, onze mogelijkheden en moeilijkheden, ze beschrijven onze levensweg om diegene te worden die we (kunnen) zijn.

Tarotkaarten bestaan al eeuwen en eeuwen lang en zijn opgetekend in een tijd dat nog niet iedereen kon lezen. Plaatjes lezen en symbolen begrijpen is echter voor iedereen weggelegd en daar wil ik – als Tarotkundige –  iedereen wel mee laten kennismaken! Dat is echt mijn grote passie! Er is niets engs of geheimzinnigs aan, want wat is er mooier dan jezelf door en door te leren kennen.

In deze workshop gaan we door de geboortedatum uit te rekenen bekijken welke “Wezenskaart” (welk Archetype) bij ieder hoort en natuurlijk ga ik de eigenschappen en talenten van dat type uitleggen. Er zal waarschijnlijk veel herkenning zijn en ook verbazing dat je eigenschappen in je hebt die je eigenlijk nog niet tot ontwikkeling hebt (durven) laten komen. Als je deze eigenschappen leert kennen van jezelf en ook van de andere typen, dan zul je plotseling begrijpen hoe jijzelf, maar ook je partner of kinderen “in elkaar zitten”. Of je dominante of juist meelevende baas op je werk. Of dat irritante familielid of die duidelijk aanwezige collega…

Verzamel geboortedata van je naasten en we gaan er mee aan de slag!

ANS VAN DIJK

Tarotkundige. Ik ben sedert 2000 verbonden aan Centrum voor Bewustwording en Levensfilosofie Stichting “De Ster” in Terborg. Eerst als studente en nu al jarenlang ook als docent in de verschillende opleidingen die de Stichting aanbiedt naast de Officieel erkende Beroepsopleiding tot Tarotkundige.

HERBERG DE LIEFDE

In onze spirituele ontmoetingsplaats worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden met napraatcafé, blotevoetendansen, lezingen, ligconcerten en spirituele proeverijen. Er is een gratis MaandViering, iedere laatste zondag van de maand 11.00-13.00u met live muziek, meditatie en inspiratie. Een wandeling iedere zaterdag van 11-12.30u en een inloopcafé op dinsdag van 10.00-12.00u. Kortom een échte ontmoetingsplaats!

We geloven in de kracht van samen. Kijk op onze agenda voor meer informatie over onze Cirkels:

  • Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
  • Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
  • Healing Circle met Angela Maria
  • Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
  • Filosoferen en mediteren met Olivier van Gulik
  • Spiritualiteit in de opvoeding met Sietske Damstra
  • Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze ontvangen zodat je tijdig kaartjes kunt reserveren? Vraag dan hier onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!