Do 8 juni SamenZingCafé

15,00

Samen zingen maakt vrij, maakt blij! Zing je mee? Iedereen kan zingen. En met dit samenzingcafé mag álles er zijn, en mag het uitgedrukt worden in een lied. We laten ons inspireren in het moment. Dan klopt het. Altijd. LiefdeWerk.

Evenement Details
Datum:08-06-2023
Aanvang:19.30-21.30u
Locatie:Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Samen zingen! Word je daar ook zo blij van? Vind je het nog spannend, maar voel je er wel een verlangen naar? Iedereen kan zingen, gewoon samen zingen!

We nodigen je van harte uit voor ons samenzingcafé. Een samenzijn waarbij we afstemmen op wat is, wat wordt gevoeld, en van daaruit laten we een lied ontstaan. Dus kom gewoon met alles wat er in je is, hoe je je voelt. Alles mag er zijn! Al die indrukken in ons willen zich ook laten uitdrukken. Dat geeft lucht, verlicht en laat ons een gevoel van liefde ervaren.

We geven het een kop en een staart, een begin- en eindlied, waartussen we ons laten inspireren in het moment. Liefst in onze eigen prachtige moerstaal. Je zult je verbonden voelen, met jezelf, met je stem, met je hart, én met anderen.

Jolanda speelt gitaar en zingt, Angela zingt en maakt tekst. Leenard Turk speelt fluit en mondharmonica. Het hele café wordt een samenzingcafé!

Er zijn kannen thee en lekkers. Je kunt je hier aanmelden. Op het laatste moment meedoen, kan als er plek is. App je dan even? 0622329846.

 

Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Pop-Up Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde.
Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen én moed vat het te léven.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan mijn liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen!

Dat is … LiefdeWerk!