Anders Avondje Uit: SAMEN ETEN, 4 gangen VEGAN diner! Schuif je gezellig aan?

39,00

Evenement Details
Datum:23-06-2022
Aanvang:18.00-21.30u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Heerlijk aanschuiven aan een lange tafel, met andere lieve mensen, die net als jij ook bewuster willen leven, in liefde en in waarheid. Samen genieten van een 4-gangen vegan diner van Nissa Café (de béste plek voor vegan food in de Bollenstreek). En ze koken speciaal voor ons!

Voor mij persoonlijk is dit de kers op de taart in Herberg De Liefde. Heerlijk eten én aanschuiven aan een lange tafel én nieuwe mensen ontmoeten! Ik kijk er naar uit!

Je kunt samen komen met je lief, je kind(eren), een vriend/in, maar juist ook als je alleen bent. Je bént namelijk níet alleen, ook al heb je geen liefdesrelatie. We zijn één. In die open, gemoedelijke sfeer organiseren we dit soort Anders avondjes uit in Herberg De Liefde, spirituele ontmoetingsplaats in Noordwijk. Heb je niks met spiritualiteit? Ha, dat dacht ik ook! Laat je verrassen…

Gezellige inloop 18u
Diner 18.30u (en, ja, na iedere gang wisselen we van plek, zodat je steeds weer anderen ontmoet)
21.30u Buikje vol, hartje gevuld, thuis om naar huis te gaan

Jouw bijdrage: € 39,00 voor 4 gangen vegan diner, thee, water
Aanmelden kun je hier, vóór 21 juni! Wacht niet te lang, want er is een max. aantal personen. Na betaling staat je naam op de lijst.

Heb je allergieën en vragen over het menu? Laat dat je niet weerhouden. Mail angela@liefdewerker.nl of bel me 06 22392846.

Herberg De Liefde

is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Een inspirerende plek om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn, om werkelijk te leven in waarheid en liefde . Er worden tal van bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden, spirituele proeverijen, ligconcerten, blotevoetendansen, lezingen en samen eten. Er is een gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten).

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl