Ma 26 dec: Samen wandelen naar zee én een kopje koffie of thee

Loop je mee van Noordwijk-Binnen naar Noordwijk-Zee? Fijn om te openen en elkaar echt te ontmoeten! That’s Christmas spirit! Met inspiratie, en tussentijds een kopje koffie/thee aan zee.

Evenement Details
Datum:26-12-2022
Aanvang:13.00-15.30u
Locatie:Verzamelen Lindenplein Noordwijk-Binnen

Een lichtvoetige wandeling, waar alles mag zijn zoals het is. Een gesprek ontstaat vanzelf. In het ontmoeten van anderen, ontmoeten we ook altijd weer méér onszelf.

We starten bij de muziektent op het Lindenplein in Noordwijk-Binnen, waarna we naar zee wandelen. Aan zee maken we een gezellige tussenstop met koffie/thee (voor eigen rekening), waarna we weer terugwandelen naar Noordwijk-Binnen.

De wandeling zelf is in totaal anderhalf uur. We pauzeren een uur. Tijdens de wandeling inspireer ik graag met het lezen van een schrijfsel, een verhaal, een kaart. Wil je ook iets meenemen om anderen te inspireren? Voel je welkom om dat te delen!

Met echt slecht weer wandelen we niet, maar kunnen we elkaar wél ontmoeten voor koffie/thee.
Ik zal de informatie hier dan updaten. Maar je kunt ook appen: 0622329846.

Voor het organiseren van deze wandeling op 2e kerstdag vraag ik een vrijwillige donatie.

 

LiefdeWerk

Mijn LiefdeWerk bestaat vooral uit het openen en ontmoeten. Mensen openen met het werken met Opstellingen. Ik raak altijd weer ontroerd als mensen eindelijk zichzelf zien, tot steun zijn, inspireren, écht thuiskomen bij jezelf. Dat is zo’n stevige veilige basis om van daaruit vanuit vrijheid te reizen in dit leven.

Ik begeleid workshops Opstellingen, Opstellingsdagen (1x per mnd, hele zondag) en start in januari met de 3e jaargroep Opstellingen (10x, 1x per mnd hele zondag). Heb je interesse, meld je aan via de agenda. Heb je vragen, bel me: 0622329846.

Vanuit openheid elkaar écht ontmoeten, vind ik zelf zó fijn, is zo’n diepgeworteld verlangen in mij, dat ik regelmatig bijzondere evenementen in de Bollenstreek organiseer. Festival De Liefde, Markt Vol Liefde, filmavonden, SinglesCafé De Liefde, …. en meer.

Wil je op de hoogte blijven van dit soort evenementen, dan is het handig om mijn liefdesbrief aan te vragen, dan ontvang je mijn agenda én inspiratie 1x per maand.

Meld je aan via: www.liefdewerker.nl/liefdesbrief.

 

Als 2 of meer mensen samenkomen in naam van De Liefde
gebeuren er … wonderen!