30 dec: Samen Lunchen in Herberg De Liefde!

15,00

Na een tijd van naar binnen keren om jezelf weer te ontmoeten is het ook fijn om … van daaruit weer ánderen te ontmoeten! Voel je welkom tijdens deze gezamenlijke lunch in Herberg De Liefde! Een plek waar iedereen altijd welkom is …

Evenement Details
Datum:30-12-2021
Aanvang:12.00-14.30u
Locatie:Herberg De Liefde

Na een tijd van naar binnen keren om jezelf weer te ontmoeten is het ook fijn om … van daaruit weer ánderen te ontmoeten! Voel je welkom tijdens deze gezamenlijke lunch in Herberg De Liefde!

Zelfgemaakte vega soep (2 om uit te kiezen, of proef ze allebei!) en o.a. biologisch desembrood, rogge/notenbrood, mango hummus, vers fruit, tapenade, boerenkaas, huisgemaakte jam …  Met theetje en chocolade toe. Genoeg keuze voor alles-eters, vegetariërs én veganisten. 🙂

Een uitgebreide gedekte tafel om aan te schuiven en gezellig samen met anderen te eten. Een tijd om te verbinden! Juist als je alleen bent, zul je je níet alleen voelen :).

Jouw bijdrage: € 15

Van 12.00-14.30u.

Kun je pas om 12.30u? Of wil je om 14u weg? Ook helemaal prima!

In een sfeer van openheid, waarheid, liefde, komen we samen. Dat ís Herberg De Liefde aan het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen.

Een plek van inspiratie en spiritualiteit. Raak geïnspireerd door met elkaar even terug te blikken naar het afgelopen jaar én vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Voor wie wil, doe ik een Tarotlegging!

Een plek waar iedereen altijd welkom is! Als een échte Herberg …

In de week tussen Kerst en Oud/Nieuw worden verbindende evenementen georganiseerd.
Kijk op www.liefdewerker.nl/agenda.

Ook dat is LiefdeWerk!