Zo 18 sept: Opstellingendag LiefdeWerk: Voelen en je hart weer vinden!

99,00

Een dag om te snoeien wat oud is, te groeien wat nieuw is. Een dag om vrij te geven wat niet meer dient en je hart weer te vinden. Een dag om beste vrienden te worden met jezelf. Een dag om thuis te komen. LiefdeWerk. Ik gun het je van harte.

Evenement Details
Datum:18-09-2022
Aanvang:10.00-17.00u
Locatie:Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Wil je vrijer, blijer, écht authentiek leven? Meer rust en ruimte ervaren? Meer respect voor jezelf én anderen? Voelen dat je leven klopt?

Na een Opstellingendag LiefdeWerk kom je zoveel dichter bij je essentie! Het werken met Opstellingen zelf leert je weer vertrouwen op je intuïtie. Je wéét! Dat kun je vóór je laten werken in je leven. Daarnaast voel je werkelijk hoe verbonden we met elkaar zijn, als je met Opstellingen in een groep werkt.

Alles is energie. Alles kan gevoeld worden en ervaren. En dat heeft ons iets te vertellen. Als alles open is, doorvoeld wordt, blijft er niks ‘hangen’. Een emotie heeft max 90 seconden nodig om ervaren te worden én het lichaam weer te verlaten. Het zijn de verhalen die we ervan maken met ons hoofd (gedachten, oordelen, overtuigingen), die ervoor zorgen dat het gevoel (de energie) wordt vastgezet. Soms jarenlang!

Wat ben jij over jezelf gaan geloven? Hoe ga jij met jezelf om? Opgeslagen trauma maakt dat je niet alleen LIJDT, maar dat het ook je leven LEIDT. Vanuit de gedachte ‘ik ben niet goed genoeg’, kun je allerlei dingen waar je eigenlijk echt blij van zou worden, laten liggen. Want tja … je bent niet goed genoeg. Jouw leven mag geleefd worden! Je mag betekenis geven aan je leven op jouw manier, zoals dat klopt voor jou!

We starten een Opstelling met een ingebrachte vraag. Iedere vraag kan ingebracht. Alles kan worden opgesteld worden. Alles. De ingang kan zijn een fysieke klacht, een hardnekkige gedachte, een oud patroon, een familielid, je werk, je innerlijk kind, een te maken keuze, je verlangen… Uiteindelijk draait het om 1 ding. Om jou. En om hoe je ermee omgaat.

Met deze Opstellingendag van LiefdeWerk:

  • staan we stil bij hoe het nu is
  • doorvoelen we wat nodig is
  • geven we vrij wat niet meer dient
  • gaan we voorbij drama
  • landen we weer in ons Hart.

 

Praktisch

Locatie: Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Bijdrage: € 99 incl btw. Reserveren kun je hier, na betaling is je deelname definitief.
Vragen? Stel ze! Bel/app 06 22329846 of mail angela@liefdewerker.nl
Kleding: zorg dat je comfortabele kleding draagt, energetisch werk = lichaamswerk
Meenemen: eigen lunchpakketje, ik zorg voor een kop vega soep erbij

 

Andere data

In seizoen 2022/2023 is er iedere maand een Opstellingendag op zondag.

18 september, 30 oktober, 27 november, 18 december, 29 januari, 19 februari, 26 maart, 23 april, 21 mei, 25 juni.

Er zijn op andere dagen en tijden ook losse Workshops Opstellingen.
Daarnaast is er een Jaartraining Opstellingen.

 

Jaartraining Opstellingen LiefdeWerk

Het is heel bijzonder om een jaar lang, 10x, een hele vrijdag, Opstellingen met dezelfde groep te ervaren. Daartoe is er ook een Jaartraining. Je maakt een diepe innerlijke reis, met maar één doel: je hart opduiken en de moed vatten dat te léven. Doordat je elkaar kent en groeit in bereidheid om álles aan te kijken en te doorvoelen, worden de Opstellingen dieper. Jaargroepen starten in september en in januari. Kijk op de agenda van LiefdeWerk voor de eerstvolgende jaargroep.