Online workshop ZelfLiefde: De wereld heeft Liefde nodig!

15,00

De wereld heeft Liefde nodig. Heeft jóu nodig! Laat de Liefde in je stromen, leer Zijn met wat Is. Doe je mee? Word ook een LiefdeWerker. Samen vormen we een krachtig veld van Liefde.

Evenement Details
Datum:28-01-2021
Aanvang:19.30-21.00u
Locatie:Online

De wereld heeft een beetje Liefde nodig. Of liever gezegd.. heel veel! Als we de Liefde ín ons laten stromen, stroomt dat over. Je bent dan niet alleen met jezelf bezig, maar júist ook voor de wereld. Doe je mee? Samen creëren we een krachtig prachtig veld van Liefde!

De een vindt dit. De ander vindt dat. Allemaal zijn we aan het zoeken naar de waarheid en proberen we het beste te doen. Iedereen doet zijn best. En juist dat alles creëert spanningsvelden. In de wereld, tussen de mensen en misschien ook ín jou.

We doen verzachtende oefeningen met meditatie, een online opstelling en andere oefeningen die zorgen dat je dicht bij je eigen centrum blijft, in je eigen hart, daar waar de Liefde huist. Daar waar je niet je best hoeft te doen, maar alles goed is, zoals het is. We verbinden ons met ons Zijn. We stoppen met verzetten tegen wat we voelen, gaan er ook niet in mee, maar kijken naar binnen en geven er ruimte aan. Zijn met wat Is.

De wereld heeft je nodig. Word je ook een LiefdeWerker?

Samen mogen we thuiskomen…

Deze workshop is via Zoom. Je ontvangt voor aanvang een bevestiging van je inschrijving met daarbij de link. Nog nooit gedaan? Ik help je graag met opstarten.