21 mei: Online lezing Verbindende Communicatie

Wil jij anders leren communiceren met je lief, je collega, je kind, je werkgever, je buurman, je … . Samen laten we de liefde stromen met Verbindende Communicatie! Doe je mee? We gaan praktisch aan de slag met deze heldere methode, waar je veel profijt van zult ervaren. Verdieping én verbinding, met jezelf én met anderen!

Samen met de Bibliotheek Bollenstreek starten we met Bewust Bollenstreek een reeks interactieve lezingen. En, ik mag het spits afbijten! Heel erg leuk om je daar online te ontmoeten!

Ik zet me graag in voor een liefdevollere samenleving. Liefde kun je niet leren, communiceren wél. We zíjn Liefde, maar ergens zijn we als mens afgedwaald en vanuit ons hoofd gaan leven. We mogen weer terugkeren naar de Liefde en landen in ons hart én leren om van daaruit met elkaar te communiceren. Het belooft een hartverwarmende lezing te worden over gevoelens, verlangens en liefde, met verrassend praktische oefeningen om ánders te leren communiceren met jezelf en met anderen. Met als enige doel om de Liefde in de Bollenstreek te laten stromen.”

Logo Bewust in de Bollenstreek .png

Bewust in de bieb is een reeks online interactieve lezingen georganiseerd door Bewust Bollenstreek en de Bibliotheek Bollenstreek. Een enthousiaste co-creatie om mensen te informeren en inspireren in een bewuster leven. Beide organisaties willen graag kennis delen en mensen elkaar laten ontmoeten.

Aanmelden via Bibliotheek Bollenstreek

Deelname € 2,50 voor leden van de bieb, € 3,50 voor niet-leden

Ben je geïnspireerd? Wil je graag leren verbindend communiceren, gezellig met een groep? Op dinsdag 25 mei starten we een Cirkel ‘Liefde kun je niet leren, communiceren wél!’, waarin we samen heerlijk praktisch oefenen met deze verbindende en verdiepende manier van communiceren. Interesse? Kijk op de agenda!