Zo 11 sept: Samen mantra’s zingen! Terug naar je hart!

20,00

Mantra’s zingen is helend en een uitnodiging om weer te landen in je hart en jouw waarheid te gaan leven. Nog nooit mantra’s gezongen? Iedereen is van harte uitgenodigd! Met Paulien Volwater op het harmonium, Rita Vonk op de drum, meditatie en inspiratie van Angela Maria.

Evenement Details
Datum:11-09-2022
Aanvang:11.00-13.00u
Locatie:Herberg De Liefde, Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen

Een hartverwarmend samenzijn in waarheid en liefde. Nog meer loslatend wat niet meer dient. Een uitnodiging om te landen in je hart. Iedere maand samen mantra’s zingen! Welkom in Herberg De Liefde!

Met dit zingen zakken we in ons Zijn, verstilt het denken, maken we verbinding met al wat leeft in ons hart. We maken de weg vrij voor intuïtie, zodat onze wil samenkomt met wat wordt gewild. En dat is wonderlijk krachtig!

Paulien Volwater speelt het harmonium en Rita Vonk de drum. Zij begeleiden ons weer in een heerlijk samenzijn met mantra’s zingen. Angela Maria begeleidt en inspireert. De vorige keren was het een echte viering van liefde :). Nog nooit gedaan? Hou je van zingen? Fijn om samen te zijn? Kom het gerust proberen!

Je kunt op een kussentje zitten, of gewoon op een stoel. We delen de teksten van de mantra’s (eenvoudig, herhalend) uit.

Soms met uitleg, wat een mantra betekent, of simpelweg invoelend, wat een mantra doet met jóu. Laat je verrassen door hoe een mantra je kan raken, je rechtstreeks herinnert aan je essentie, je helpt in overgave en ervaren van éénzijn.

Jouw bijdrage € 20. Natuurlijk weer met thee en lekkers!

Neem je, als je wilt, je dekentje, warme sokken en evt kussentje mee?

Na betaling is je deelname definitief en staat je naam op de lijst.
Of aan de deur, tegen gepaste contante betaling (mits er nog plek is, bel even 06 22329846)

Zin om nu al mantra’s te luisteren via Spotify?

Snatam Kaur

Deva Premal

 

Herberg De Liefde

Herberg De Liefde is een spirituele ontmoetingsplaats op een prachtige locatie, op het Lindenplein 6 in Noordwijk-Binnen. Opgericht door Angela Maria (LiefdeWerk). Een inspirerende plek om elkaar te herinneren aan de Liefde die we zijn. Er zijn GroeiGroepen, Groep Een Cursus in Wonderen, JaarGroep Opstellingen en er worden bijzondere evenementen georganiseerd, zoals filmavonden, spirituele proeverijen, ligconcerten, creacafé, lezingen en samen eten. Er is een gezellig café, ruilkastje met spirituele boeken, voedseldeelkastje (buiten).

Laat je inspireren door onze uitgebreide agenda! Wil je deze agenda ontvangen zodat je tijdig kunt reserveren? Vraag dan onze Liefdesbrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde,
gebeuren er … wonderen!

Welkom bij Herberg De Liefde!

www.liefdewerker.nl