27 juni: MaandViering met inspiratie, meditatie, muziek!

Fijn om anderen te ontmoeten op je pad van ontwaken, van bewuster leven, leven in Liefde? We komen maandelijks samen om ons te herinneren aan onze natuurlijke staat van Zijn, die Liefde is. Met inspiratie, live muziek en meditatie. Ook zo leveren we een bijdrage aan een liefdevolle samenleving. We laten met elkaar de Liefde stromen…

Hoe fijn om elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren, van elkaar te leren in ons pad van leven in Liefde. We komen in de dualiteit van het leven, ook ons ego tegen, waar bewustzijn bij mag komen. Het geeft zoveel vertrouwen als we elkaar hierin bemoedigen. En het is ook gewoon bevrijdend om te kunnen lachen om wat we tegenkomen, toch? Voel je welkom op dit maandelijks ongedwongen ontspannen samenzijn met inspiratie, meditatie en muziek.

Wanneer: iedere laatste zondag van de maand
Locatie: Lindenplein 6, Noordwijk-Binnen
Aanmelden: niet nodig
Bijdrage: vrijwillig in de pot

Inspiratie: Angela Maria
Meditatie: Sabina Huurneman van Mindfulness Hillegom
Muziek: Wim Verhoogt, didgeridoo

10.45u: Inloop
11.00u: Start MaandViering
12.30u: Napraatcafé met kopje thee
13.00u: Sluiting

We zullen elkaar inspireren in de thema’s die we tegenkomen onderweg. Dat kan een tekst zijn uit een tijdschrift, een Cursus in Wonderen, uit de Mindfulness, de Bijbel, de Baghavad Gita, de boeken van Christina von Dreien, kunst, natuur of ervaringen in het dagelijks leven. Oude wijsheid wordt gecombineerd met alledaagse spiritualiteit. Er zal een wisseling van sprekers zijn voor korte inspirerende lezingen, waar we met elkaar over uitwisselen.

Geniet ook van de live muziek, ook hierin mag het liefdevol stromen, dus voel je in je hart dat je graag je muziekinstrument wilt meenemen? Of je stem wilt laten horen? Volg vooral dat prachtige wilde hart van je! Dat klopt altijd! En we bewegen met elkaar heerlijk mee, zodat er een natuurlijk samenzijn ontstaat.

Over Herberg De Liefde
In spirituele ontmoetingsplaats Herberg De Liefde in Noordwijk, ontstaan steeds meer Cirkels, waarin we elkaar ontmoeten en van elkaar leren. Iedere laatste zondag van de maand is er een MaandViering met inspiratie, live muziek en meditatie. Fijn om je ook daar te zien!

Cirkels in de Herberg:

Leescirkel met Angela Maria
Cirkel Filosoferen en Mediteren met Olivier van Gulik
Cirkel Een Cursus in Wonderen met Angela Maria
Cirkel Spiritualiteit in de Opvoeding met Sietske Damstra
Cirkel van Licht met José Kortekaas
Cirkel Spiritueel Ontwaken met Carla Ouwehand
Healing Circle met Angela Maria
Cirkel Leven vanuit je Hart met Petra Meiburg
Cirkel Omgaan met Verlies met Annette Oppenberg

De Cirkels en MaandViering staan op de agenda van www.liefdewerker.nl.

Op de vrijdag- en zaterdagavonden gaan we straks weer lezingen en filmavonden organiseren. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan alvast onze LiefdesBrief aan!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er … wonderen.

Welkom bij Herberg De Liefde!