Ma av 27 nov: Twintiger? Leer jezelf kennen met Tarot! (4x)

99,00

Speciaal voor twintigers organiseer ik deze cursus Tarot. De kaarten geven je inzicht in jezelf. Je leert jezelf spelenderwijs kennen én het is ook leuk om leeftijdgenoten te ontmoeten die ook bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Evenement Details
Datum:27-11-2023
Aanvang:19-21.30u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Zeker als je twintiger bent, ben je in een fase van je leven dat je jezelf leert kennen. En dat is zó belangrijk. Je bent niet je vader, niet je moeder, niet de maatschappij. Jij bent JIJ. En je bent prachtig en precies zo bedoeld. Dus… ga op zoek naar binnen, leer jezelf kennen. Het is leerzaam én ook gewoon leuk om dat met andere twintigers te doen.

Er zijn meerdere manieren om jezelf te leren kennen. In mijn praktijk bied ik Opstellingen, SchrijfCafé en .. Tarot.

In de Tarotkaarten is heel mooi het pad van persoonlijke ontwikkeling verbeeld. Waar ben je nu? Wat heb je nodig? Wat word je eerstvolgende stap? En wat gaat dat jou opleveren? De kaarten hebben je iets te vertellen, je leert jezelf levensvragen te stellen en zo bouw je aan een liefdevolle band met jezelf, een vriendschap voor het leven.

In deze cursus in 4 avonden leer je de opbouw van de Tarotkaarten kennen, krijg je inzicht in de elementen vuur, water, aarde, lucht, weet je wat je wezenskaart is, maar krijg zo vooral inzicht in jezelf. Je gaat meer vertrouwen op je intuïtie, doordat we ook praktisch aan de slag gaan met diverse leggingen. Zo leer je steeds meer om ‘gewoon jezelf’ te zijn. Niet alleen als je alleen bent, maar met anderen, in het leven!

Je bent welkom om je eigen Tarot versie mee te nemen of je kunt een Tarot set aanschaffen. Leuk om de verschillende versies naast elkaar te leggen en met elkaar de verschillen én de overeenkomsten te VOELEN! Ik gebruik zelf de klassieke tarot, omdat daar heel veel symboliek in te ontdekken is:

Kijk hier voor De klassieke tarot van Waite.

Ga je een kaartenset aanschaffen? Ondersteun je lokale boekhandel door ze daar te bestellen!

Data: 27 nov, 4, 11 en 18 december van 19-21.30u.

Jouw bijdrage: € 99 (incl btw) voor 4 bijeenkomsten

Aanmelden hier via de site

Wil je liever contant betalen, meld je dan aan via angela@liefdewerker.nl.

 

Liever met een eigen vrienden/vriendinnengroep?

Ja, lijkt het je leuk om zo’n tarotcursus te volgen en jezelf beter te leren kennen, maar heb je al een eigen vrienden/vriendinnengroep om het mee te doen? App of mail me dan om data in te plannen. Dan heb jij met je eigen groepje een Tarotcursus in het gezellige café LiefdeWerk.

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, EetCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!