Ma 5 febr start AvondCursus: Tarot met het Hart (3x)

90,00

In 3 bijeenkomsten komen we samen rondom de Tarot. Door zelfinzicht maken we de weg vrij van het Hart. Je leert de essentie van de Tarot én krijgt steeds meer vertrouwen in je intuïtie, dat wat je wordt ingegeven, door met elkaar te oefenen. Ook ‘gewoon gezellig’ in Spiritueel Café LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:05-02-2024
Aanvang:19-21.30u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Op veler verzoek ben ik gestart met het geven van een korte cursus Tarot!

Er zijn meer wegen die leiden naar groeien in Liefde, de weg van het Hart. Opstellingen, Een Cursus in Wonderen, Healing, Meditatie, maar ook de Tarot kaarten! De Tarotkaarten kunnen je helpen met ZelfInzicht en zo het pad vrijmaken van je intuïtie. Je verruimt in bewustzijn én dat leert je met meer compassie jezelf én de ander te ontmoeten. Je leert zien met de ogen van het Hart.

Natuurlijk leer je de opbouw van de Tarotkaarten kennen, krijg je inzicht in de elementen vuur, water, aarde, lucht, weet je wat je wezenskaart is, maar krijg zo vooral inzicht in jezelf. Samen maken we de weg vrij voor onze intuïtie, zodat we open zijn voor dat wat ons wordt ingegeven vanuit de Bron, het Hart. Samen gaan we aan de slag met diverse leggingen en vooral ook intuïtief de tarotkaarten duiden en in een sfeer van openheid ontmoeten we zo onszelf én elkaar steeds meer écht. HELDER!

We gebruiken de klassieke Tarot, omdat dat zóveel symboliek in te vinden is, daar kan geen kaartenset tegenop.

Kijk hier voor De klassieke tarot van Waite.

Ga je een kaartenset aanschaffen? Ondersteun je lokale boekhandel door ze daar te bestellen!

Data: 5 feb, 12 febr en 19 febr van 19-21.30u.

Jouw bijdrage: € 90 (incl btw) voor 3 bijeenkomsten

 

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!