Ma mi 25 dec: Samen Soep & Hart EetCafé

17,00

Schuif aan, samen delen we huisgemaakte soep en .. ons hart. In een sfeer van intimitiet, spiritualiteit. Dat is nog eens thuiskomen. Eet je mee? LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:25-12-2023
Aanvang:13.00-15.30u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Vind jij het ook zo fijn om samen te eten en te delen? Voel je welkom bij dit EetCafé!

Op deze eerste kerstdag genieten we ‘s middags van huisgemaakte soep (vega), met vers brood, smeersels, fruit, chocolade en theetje toe.

In een intieme setting delen we soep, onze verhalen, onze gevoelens, waar ons hart naar verlangt: écht verbinding. En ja, dat mag je ook nog moeilijk vinden, hoor. Ik geloof erin dat  ieder mensenhart hier naar verlangt; open en echt ontmoeten. Dat ís LiefdeWerk.

Een kaartje trekken, een gedicht, opent een goed gesprek. Voel je welkom in het gezellige én inspirerende Café LiefdeWerk aan de Kerkstraat 40a in Noordwijk-Binnen.

Jouw bijdrage € 17
Reserveren liefst zsm!

Heel leuk om te zien hoe het tafelgezelschap ontstaat!

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige Café van Angela Roelen, LiefdeWerk, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een plek om je Hart op te halen én moed vat het te léven, juist door anderen te ontmoeten.

Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé!
Kijk op de agenda voor: Filosofisch Café, EetCafé, SchrijfCafé, BijbelCafé, spirituele evenementen en natuurlijk de workshops Opstellingen en jaargroep Opstellingen LiefdeWerk.

Wil je op de hoogte blijven van de evenementen van LiefdeWerk? Meld je aan voor de LiefdesBrief!

Als mensen samenkomen in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen!
Dat is … LiefdeWerk!