Ma 18 sept: CreaCafé “Scheurcollage maken met Leonie”

26,00

Deze maandagochtend is heerlijk voor jou! Scheurend en plakkend met leuke Leonie jouw eigen kunstwerk maken! Ook als je het nog nooit gedaan hebt. Dan juist! We verheugen ons op een creatieve ochtend bij LiefdeWerk!

Evenement Details
Datum:18-09-2023
Aanvang:10-12.00u
Locatie:LiefdeWerk, Kerkstraat 40a, Noordwijk-Binnen

Door een lieve uitnodiging van Angela hangt nu 1 van mijn werken in de etalage van spiritueel café LiefdeWerk … en daar blijft het niet bij! Lijkt het je leuk om zelf ook aan de slag te gaan? Dan is de workshop ‘Scheurcollage maken met Leonie’ misschien wel iets voor je.

‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’

Dit is één van de bekendste uitspraken van Pipi Langkous, en op dit moment ook passend voor mij én misschien ook voor jullie. Tijdens de workshop gaan we scheuren met papier uit verschillende tijdschriften en door middel van behanglijm maak je je eigen kunstwerk. Je gaat zeker met iets moois weer naar huis. Misschien heb je dit nog nooit gedaan, dus ik denk dat jij dit wel kunt!

€ 26 incl alle materialen
Je gaat met een kunstwerk naar huis!
Aanmelden hier of, als je liever contant wilt betalen, app 06 22329846 (Angela)

 

Spiritueel Café LiefdeWerk

Een ontmoetingsplaats om elkaar Open Echt te Ontmoeten. Voel je welkom in het gezellige spiritueel Café LiefdeWerk van Angela Roelen, in het hart van Noordwijk-Binnen, aan de Kerkstraat 40a.

Een plek voor inspiratie met als rode draad: gewoon Liefde. Een winkeltje waar niets te koop is, maar je wel je Hart kunt ophalen. Iedere dinsdagochtend 10-12u en zaterdagmiddag 14-16u gratis InloopCafé om elkaar te ontmoeten! Kannen thee en lekkers staat klaar.

Kijk op de agenda: InspiratieCafé, Filosofisch Café, SchuifAanEetCafé, SamenZingCafé, FilmCafé, SchrijfCafé, spiritueel MammaCafé en alle andere leuke dingen waar ons Hart van gaat zingen.

Meld je aan voor de LiefdesBrief als je op de hoogte wilt blijven van de evenementen van LiefdeWerk.

Als mensen samenkomen
in naam van de Liefde
gebeuren er wonderen.

Dat is … LiefdeWerk!